Η Αστυνομία αναζητά τον… σωσία του «Ρος» από τα «Φιλαράκια»

Η Αστυνομία αναζητά τον… σωσία του «Ρος» από τα «Φιλαράκια»

Βομβαρδισμός από χιουμοριστικά μηνύματα από θαυμαστές της θρυλικής σειράς

Ένα πραγματικό πανηγύρι έχει στηθεί στο διαδίκτυο χάρη στην αναζήτηση ενός υπόπτου της αστυνομίας που είναι σωσίας του ηθοποιού Ντέιβιντ Σουίμερ, γνωστός για τον ρόλο του ως «Ρος» στα «Φιλαράκια». Ένστολοι της βρετανικής αστυνομίας, έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του καταζητούμενου κλέφτη, από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, στην οποία φαίνεται να κρατά ένα καφάσι με μπύρες βγαίνοντας από ένα εστιατόριο. Το αδίκημα έλαβε χώρα στο εστιατόριο «Mr Basrai's», στις 20 Σεπτεμβρίου.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, οι θαυμαστές της θρυλικής σειράς των 90's, βομβάρδισαν τη σελίδα του Facebook της αστυνομίας του Μπλάκπουλ, όπου είχαν αναρτήσει την εικόνα, με αστεία εμπνευσμένα από τη σειρά. Μάλιστα, αυτό ανάγκασε την αστυνομία να διευκρινίσει πως ο ηθοποιός δε βρισκόταν το διάστημα της ληστείας στην περιοχή, ούτε καν στη Βρετανία.

«Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση. Έχουμε ερευνήσει το θέμα διεξοδικά και σας επιβεβαιώνουμε ότι ο Ντέιβιντ Σουίμερ ήταν στις ΗΠΑ εκείνη την ημερομηνία», έγραψαν.

Ανάμεσα στα αμέτρητα σχόλια που έλαβε η αστυνομία ήταν και αυτό του χρήστη
Joe Richardson, ο οποίος «έπαιξε» με τις ατάκες του «Ρος»: «Δε θα έπρεπε να είναι στη δουλειά... ή μήπως βρισκόταν σε... διάλειμμα;».