Τα τζιν παντελόνια που εξουδετερώνουν τα… δυσάρεστα αέρια

Τα τζιν παντελόνια που εξουδετερώνουν τα… δυσάρεστα αέρια

Συνδυάζονται με τα αντίστοιχα εσώρουχα για καλύτερο αποτέλεσμα

Λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους δίνει μια εταιρεία ενδυμάτων: Φτιάχνει τζιν που εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές από ανθρώπινα αέρια! Με 115 περίπου ευρώ, μπορείτε να αποκτήσετε το μαγικό αυτό ρούχο και να ξενοιάσετε μια και καλή.

Ο νους πίσω από αυτή την δημιουργία, είναι η εταιρεία Shreddies, γνωστή για την κατασκευή παρόμοιων εσώρουχων για άνδρες και γυναίκες. Τα τζιν διαθέτουν μια επένδυση από άνθρακα που «παρέχει αυξημένη προστασία και μεγαλύτερη ελευθερία σε κοινωνικές καταστάσεις».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας «Τα ρούχα διαθέτουν ενεργό άνθρακα που απορροφούν όλες τις οσμές που παγιδεύονται και εξουδετερώνονται από το ύφασμα, το οποίο στη συνέχεια επανενεργοποιείται απλά με το πλύσιμο του ενδύματος».

Πάντως, για καλύτερη ενίσχυση, η εταιρεία συνιστά τα τζιν να συνδυάζονται με τα αντίστοιχα εσώρουχά που λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Πέρα πάντως από το αστείο του θέματος, τα προϊόντα  μπορούν να φορεθούν από οποιονδήποτε, αλλά είναι ιδανικά για όσους υποφέρουν από προβλήματα όπως γαστρίτιδα, νόσο του Crohn, δυσπεψία και κολίτιδα και άλλες παθήσεις του εντέρου και του πεπτικού. Σημειώνεται, ότι κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι αερίζονται 14 φορές την ημέρα.