Γείτονες απέτρεψαν την εισβολή κουκουλοφόρων στο σπίτι των Μπέκαμ

Γείτονες απέτρεψαν την εισβολή κουκουλοφόρων στο σπίτι των Μπέκαμ

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, αναγκάζονται να θωρακίσουν με επιπλέον μέτρα την έπαυλή τους στο Cotswolds της Αγγλίας καθώς μια ομάδα κουκουλοφόρων επιχείρησε να εισβάλει στο χώρο τους. Το ζευγάρι δηλώνει τώρα αναστατωμένο με το περιστατικό, το οποίο είχε καλή κατάληξη χάρη στην παρατηρητικότητα και τη γενναιότητα γειτόνων τους.

Η αστυνομία έλαβε κλήση για περιστατικό στη βίλα του διάσημου ζεύγους στο Great Tew, του Oxfordshire πριν μερικά 24ωρα καθώς αφού ειδοποιήθηκαν από την ομάδα σεκιούριτι που ενημερώθηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Πριν την άφιξη των ενστόλων, γείτονες των Μπέκαμ, αντιλήφθηκαν τους επίδοξους εισβολείς και τους ανάγκασαν σε φυγή όταν έβαλαν τις φωνές.

Οι κάμερες, κατέγραψαν την ομάδα των τριών αγνώστων τη στιγμή που έριξαν σκάλα προκειμένου να δουν μέσα από τα παράθυρα του σπιτιού, πριν τελικά τραπούν σε φυγή. Τώρα, ο πρώην σούπερ σταρ των γηπέδων, σχεδιάζει να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας στην εξοχική του κατοικία όπου περνά χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του τα σαββατοκύριακα.