81χρονος πρόσφερε σε μάνα 200.000 για να αγοράσει την κόρη της

81χρονος πρόσφερε σε μάνα 200.000 για να αγοράσει την κόρη της

Οι κάμερες κατέγραψαν το περιστατικό και η αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη του ηλικιωμένου ταυτοποιώντας τον μέσω της κάρτας του

Ένας 81χρονος άνδρας πρόσφερε σε μια μάνα που ήταν στο σούπερ μάρκετ με την κόρη της 200.000 δολάρια για να αγοράσει το 8χρονο κοριτσάκι!

Η Tracy Nigh καθόταν με την κόρη της σε έναν πάγκο μέσα στο σούπερ μάρκετ όταν κάποια στιγμή την πλησίασε ο Hellmuth Kolb και έπιασε κουβέντα μαζί της. «Έμοιαζε με φιλική συζήτηση. Εκ πρώτης όψεως δεν έδειχνε απειλή», περιγράφει η γυναίκα στον τηλεοπτικό σταθμό WKMG.

Η προσέγγιση έγινε μέσα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στο Port Orange, στη Φλόριντα.

Ο 81χρονος πλησίασε τη γυναίκα και τη ρώτησε αν είναι παντρεμένη. Στη συνέχεια τη ρώτησε αν πουλάει την κόρη της. «Το πρώτο ποσό που μου πρόσφερε ήταν 100.000 δολάρια, το δεύτερο ήταν 150.000 δολάρια και η τελική του πρόταση ήταν 200.000. Εγώ του είπα τότε 'όχι, πρέπει να φύγουμε», λέει η μητέρα.

Σηκώθηκε να φύγει, αλλά ο 81χρονος άνδρας άρπαξε την κόρη της και την φίλησε στον καρπό. Αμέσως έσπευσε στους φύλακες του σούπερ μάρκετ και ανέφερε το περιστατικό. Οι κάμερες ασφάλειας κατέγραψαν το περιστατικό και οι αρχές τακτοποίησαν τον Kolb μέσω συναλλαγής που έκανε με την πιστωτική κάρτα, καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μια άλλη γυναίκα είχε καταγγείλει παρόμοιο περιστατικό.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη τελικά το Σάββατο 29/9 με την κατηγορία της βιαιοπραγίας και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...