Ζευγάρι συνελήφθη για ερωτικές περιπτύξεις με τετράποδο

Ζευγάρι συνελήφθη για ερωτικές περιπτύξεις με τετράποδο

Ομολόγησαν την ενοχή τους στο δικαστήριο

Ομολόγησαν την ενοχή τους για την κατηγορία της κακοποίησης ζώου, ένας άντρας και μια γυναίκα από το Κολοράντο των ΗΠΑ. Οι δυο κατηγορούμενοι κατά το παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι με αρρωστημένες σεξουαλικές πράξεις στις οποίες ενέπλεκαν και το ίδιο τους το τετράποδο!

Ο 51χρονος Frederick Blue Manzanares και η φιλενάδα του Janette Solano 49 ετών, συνελήφθησαν τον περασμένο Μάρτιο όταν η γυναίκα είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι ο σύντροφός της την πίεσε να κάνουν σεξ με τον σκύλο του, ράτσας ακίτα, ονόματι Bubba.

Η 49χρονη αρχικά τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε ενδοοικογενειακή βία και πως ο σύντροφός της  την ενθάρρυνε να έχει ανοιχτό μυαλό στο σεξ όταν εκείνη βρήκε πλούσιο υλικό με αρρωστημένο σεξουαλικό περιεχόμενο στον κοινόχρηστο φορητό υπολογιστή τους, σύμφωνα με τη Denver Post.

Ο Manzanares μάλιστα φέρεται να χρησιμοποίησε σπρέι ορμόνης σκύλου για να διεγείρει το ζώο και κατέγραψε σε βίντεο την σεξουαλική επαφή με τη Solano και το Bubba. Η καταδίκη του 51χρονου αναμένεται για τις 16 Οκτωβρίου, ημέρα που θα αποφασιστεί και η τύχη της 49χρονης. Όσο για το τετράποδο, αυτό φιλοξενείται σε καταφύγιο ζώων.