Ελεύθερος 56χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονης

Ελεύθερος 56χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονης

Ο πρώην αστυνομικός αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 200.000 ευρώ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ αφέθηκε σήμερα από το Κακουργιοδικείο της Πάφου στην Κύπρο ένας 56χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος καταγγέλθηκε για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 15χρονης, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο 56χρονος παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου. Στη σημερινή δικάσιμο, ο συνήγορος υπεράσπισής του ζήτησε, όπως ο πελάτης του αφεθεί ελεύθερος κατά την εκδίκαση της υπόθεσης με όρους. Το Δικαστήριο μετά από πολύωρη διαδικασία διέταξε όπως αυτός αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως να υπογράψει εγγύηση 200.000 ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, να δηλώνει παρών τρεις φορές την ημέρα στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό, να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομά του να τοποθετηθεί στο stop list.

To Δικαστήριο όρισε επίσης ως ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης την 17η Δεκεμβρίου 2018. Οι έρευνες από πλευράς της Αστυνομίας συνεχίζονται από το Γραφείο χειρισμού θεμάτων βίας στην οικογένεια και κακοποίησης ανηλίκων, το οποίο υπάγεται στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας. Ο ύποπτος συνελήφθη μετά από καταγγελία που έγινε από το περιβάλλον της 15χρονης.