Μητέρα «μπούκαρε» σε σχολείο και τα έκανε γυαλιά-καρφιά

Μητέρα «μπούκαρε» σε σχολείο και τα έκανε γυαλιά-καρφιά

Ζητούσε να διαγραφούν οι εκατοντάδες απουσίες της κόρης της, εξαιτίας των οποίων έμεινε στην ίδια τάξη

Μια μητέρα μαθήτριας της Β΄ Λυκείου εισέβαλε στο σχολείο της κόρης της και τα έκανε γυαλιά-καρφιά, μετά την ενημέρωση που είχε, ότι η κόρη της έμεινε στην ίδια τάξη εξαιτίας απουσιών, σύμφωνα με καταγγελία του συλλόγου καθηγητών του Λυκείου Κύκκου Α΄ στη Λευκωσία, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα sigmalive.com.

Η μαθήτρια είχε συνολικά 265 απουσίες, ενώ το επιτρεπόμενο όριο είναι 119 απουσίες. Σύμφωνα με την καταγγελία του συλλόγου καθηγητών, η μητέρα πήγε στο σχολείο με επιθετική στάση, για να ζητήσει εξηγήσεις, ενώ απαίτησε να διαγραφούν οι απουσίες της κόρης της. Όπως αναφέρεται, σε συνάντηση της με τον Διευθυντή του Λυκείου, μια Βοηθό Διευθύντρια και με τη Σύμβουλο του σχολείου, η μητέρα επέδειξε απαράδεκτη και απρεπή συμπεριφορά, εξυβρίζοντας χυδαία, απειλώντας και προκαλώντας σωματική βλάβη στη Βοηθό Διευθύντρια και υλικές ζημιές στον χώρο της Γραμματείας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η συμπεριφορά αυτή συνεχίστηκε και στην είσοδο του σχολείου, με την μητέρα να εξυβρίζει και να απειλεί και τον υπεύθυνο βοηθό Διευθυντή του τμήματος της κόρης της.

(φωτογραφία αρχείου)