Προκλητικές δηλώσεις από τον Αρχηγό των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων

Προκλητικές δηλώσεις από τον Αρχηγό των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων

«Εάν υπάρξει ανάγκη για το καθήκον, για την Πατρίδα και το Έθνος θα το εκτελέσουμε χωρίς δισταγμό»

Στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά ο Αρχηγός των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων σήμερα το πρωί.

Ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας Χουλόυσί Ακάρ, προειδοποίησε πως εάν χρειαστεί η Τουρκία θα επέμβει στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

Σε σημερινές δηλώσεις του ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ αναφερόμενος στο Αιγαίο και την Μεσόγειο υπογράμμισε: «εάν υπάρξει ανάγκη για το καθήκον για την Πατρίδα και το Έθνος θα το εκτελέσουμε χωρίς δισταγμό».

Ο Χουλουσί Ακάρ πρόσθεσε ακόμη: «Ας μην κάνουν κάποιοι λάθος υπολογισμούς» όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha.

«Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας είναι απαράδεκτες και επιβεβαιώνουν, για μια ακόμη φορά, ότι η Άγκυρα δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο.

Είναι προφανές ότι οι προκλήσεις αυτές δεν πτοούν την Ελλάδα. Ας καταλάβουν, επιτέλους, οι επιτελείς της Άγκυρας ότι με τη στάση τους απομονώνουν τη χώρα τους από την Ευρώπη, την καθιστούν αβέβαιο σύμμαχο στο ΝΑΤΟ και προβληματικό γείτονα για τα κράτη της Ανατολικής Μεσογείου», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της.