Ήθελε να παντρευτεί και η οικογένειά του τού έβγαλε τα μάτια με κουτάλι!

Ήθελε να παντρευτεί και η οικογένειά του τού έβγαλε τα μάτια με κουτάλι!

Είχαν κλειδώσει τη μητέρα του σε δωμάτιο

Η είδηση προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα. Ένας νέος άντρας από το Πακιστάν βίωσε τη φρίκη από τα χέρια του πατέρα του επειδή ήθελε απλά να ευτυχήσει. Όπως γράφουν τα διεθνή μίντια, ο 22χρονος Abdul Baqi από το Nasirabad, στην περιοχή Balochistan ενημέρωσε τους γονείς του ότι είχε σκοπό να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπούσε, δηλαδή μια γυναίκα δικής του επιλογής κάτι που δε βρήκε σύμφωνο τον πατέρα του.

Η οργή του γηραιού άντρα και των αδελφών του ήταν σε τέτοιο βαθμό, που όλοι μαζί επιτέθηκαν στον 22χρονο και του έβγαλαν με κουτάλια τα μάτια από τις κόγχες και του έκοψαν τα οπτικά νεύρα και τις φλέβες με κουζινομάχαιρο.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της επίθεσης, η μητέρα του θύματος βρισκόταν κλειδωμένη σε δωμάτιο του σπιτιού ώστε να μη σπεύσει να βοηθήσει τον γιο της. Ο Baqi, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, περιέγραψε τη φρίκη που έζησε: «Με έδεσαν στο κρεβάτι και άρχισαν να μου βγάζουν τα μάτια. Φώναζα συνέχεια, αλλά δεν έδιναν σημασία στις εκκλήσεις μου.. Όταν τελείωσαν τους παρακάλεσα να με σκοτώσουν αλλά εκείνοι απάντησαν ότι έτσι θα γινόμουν παράδειγμα για άλλα αγόρια στο χωριό. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από άλλα αδέλφια του που ενημερώθηκαν για το συμβάν από τους γείτονες. Ο πατέρας και δυο αδέλφια-αναζητούνται τα άλλα δυο- που συμμετείχαν στο φρικτό αυτό βασανιστήριο, συνελήφθησαν.