Όλη η Βρετανία γελάει με το ολόσωμο μαγιό «Χάρι»

Όλη η Βρετανία γελάει με το ολόσωμο μαγιό «Χάρι»

Ο λόγος των υστερικών γέλιων των παρουσιαστών (και σίγουρα και των τηλεθεατών); Το πού πέφτει ακριβώς το μούσι του πρίγκιπα

Αν και πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι τα 2/3 των Βρετανών αδιαφορούν παντελώς για τον επικείμενο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ, εν τούτοι υπάρχουν και εκατομμύρια ένθερμοι φαν της βασιλικής αυλής που ήδη έχουν κατασκηνώσει έξω από το παρεκλήσι του Ουίνδσορ και στους δρόμους από όπου θα περάσει η άμαξα με τους νιόπαντρους.

Φυσικά, ο γάμος θα αποφέρει εκατομμύρια στην οικονομία της Βρετανίας, κυρίως από τους τουρίστες που θα αγοράσουν κάθε είδος σουβερνίρ με την Μέγκαν και το Χάρι.

Όλοι προσπαθούν να εξαργυρώσουν κάτι από τον χαμό, αν και κανείς με τον τρόπο που το έκανε η συγκεκριμένη φίρμα μαγιό.

Άφωνοι έμειναν λοιπόν οι παρουσιαστές του βρετανικού τηλεοπτικού μαγκαζίνο «This Morning», Holly Willoughby και Phillip Schofield, και στη συνέχεια δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους όταν εμφανίστηκαν τα δύο μοντέλα, που φορούσαν ολόσωμα μαγιό, ένα με τον πρίγκιπα Χάρι και ένα με τη μέλλουσα σύζυγό του.

Ο λόγος των υστερικών γέλιων των παρουσιαστών (και σίγουρα και των τηλεθεατών);  Το πού πέφτει ακριβώς το μούσι του πρίγκιπα στο ολόσωμο.

«Ωχ, όχι. Αυτό του Χάρι είναι όλο λάθος. Τι στο καλό σκέφτονταν; Θα έπρεπε να μετακινήσουν το πρόσωπό του λίγο πιο πάνω», σχολίασε σχετικά ο Schofield, γελώντας μέχρις δακρύων.

«Είναι το πού είναι το μούσι του», συμπλήρωσε με νόημα και η συμπαρουσιάστριά του, «νομίζω πως ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν»…