Κροκόδειλος ακρωτηρίασε νύφη τη στιγμή που πήγαινε στο γάμο της

Κροκόδειλος ακρωτηρίασε νύφη τη στιγμή που πήγαινε στο γάμο της

Παρά τα φρικτά της τραύματα, η 25χρονη ήταν αποφασισμένη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Με μια πρώτη ματιά, φαίνονται ένα κοινό νεανικό ζευγάρι, που ανταλλάσσει όρκους αιώνιας πίστης ξεκινώντας και επίσημα τη κοινή τους ζωή. Το βλέμμα όμως πέφτει γρήγορα στο ακρωτηριασμένο χέρι της νύφης και στον λευκό επίδεσμο που το προστατεύει.

Η Zanele Ndlovu έλαμπε μέσα στο λευκό της νυφικό την ημέρα που είπε το πολυπόθητο «ναι» στον αγαπημένο της Jamie Fox. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαΐου στο παρεκκλήσι νοσοκομείου στη νοτιοδυτική Ζιμπάμπουε μόλις πέντε ημέρες μετά την επίθεση κροκόδειλου στο κανό που μετέφερε την νύφη με αποτέλεσμα να χάσει το χέρι της.

Η 25χρονη κοπέλα, πρώην αθλήτρια του τένις, κατευθυνόταν με κανό μαζί με τον αρραβωνιαστικό της στον ποταμό Zambezi προς τη γαμήλια τελετή όταν η πομπή διακόπηκε από έναν τεράστιο κροκόδειλο.

«Κατά την επίθεση, το ερπετό άρπαξε το χέρι της και το ξερίζωσε ενώ ο σύντροφός της έκανε απέλπιδες προσπάθειες για να τη σώσει. Είναι τυχεροί που είναι ζωντανή», ανέφερε ένας οικογενειακός φίλος στα μίντια. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τη σώσουν αλλά είχε ήδη χάσει το χέρι της. Παρά τα φρικτά της τραύματα, η 25χρονη ήταν αποφασισμένη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας όπως και έκανε πέντε ημέρες αργότερα.