Μπήκε κρυφά στο κλουβί λιονταριού και εκείνο του επιτέθηκε!

Μπήκε κρυφά στο κλουβί λιονταριού και εκείνο του επιτέθηκε!

Ο άνδρας διασώθηκε μεν από τους ανθρώπους του πάρκου, αλλά νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση

Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται ο ιδιοκτήτης ενός ιδιωτικού πάρκου άγριων ζώων στη Νότια Αφρική, μετά από επίθεση που δέχθηκε από ένα αρσενικό λιοντάρι, σκηνή που κατέγραψε η κάμερα του τοπικού τηλεοπτικού δικτύου News24, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο.

Στο βίντεο διάρκειας 90 δευτερολέπτων διακρίνεται ένας άνδρας έξω από την περίφραξη να προσπαθεί να παρασύρει το λιοντάρι μακριά από την καγκελόπορτα, από την οποία διακρίνεται να μπαίνει στο χώρο ο ιδιοκτήτης του πάρκου, προκειμένου να ελέγξει, τι έτρωγε το λιοντάρι. Ωστόσο, το άγριο ζώο τον αντιλαμβάνεται και πανικόβλητος ο άνδρας αρχίζει να τρέχει προς την καγκελόπορτα φωνάζοντας για βοήθεια.

Το μεγάλο αρσενικό λιοντάρι όμως τον πρόλαβε στην είσοδο και τον άρπαξε με τα δόντια του από την πλάτη σέρνοντάς τον και πάλι μέσα στον περιφραγμένο χώρο, ενώ ακούγονται πυροβολισμοί. Τελικά, το θύμα ο οποίος είναι Βρετανός υπήκοος και αξιοποιεί το πάρκο τουριστικά, διασώθηκε μεν από τους ανθρώπους του πάρκου, αλλά νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο τηλεοπτικός σταθμός στο YouTube: