Νέες μαραθώνιες ανακρίσεις των τριών υπόπτων για το διπλό έγκλημα

Νέες μαραθώνιες ανακρίσεις των τριών υπόπτων για το διπλό έγκλημα

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ο ρόλος των τριών συλληφθέντων

Εκ νέου ανακρίνονται σε μία μαραθώνια διαδικασία, που έχει ξεπεράσει τις 5 ώρες, οι τρεις ύποπτοι για την δολοφονία του Γιώργου και της Ντίνας Χατζηγεωργίου μέσα σρο σπίτι τους στον Στρόβολο της Κύπρου, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα sigmalive.com.

Όπως αναφέρει, παρά το ντόμινο των εξελίξεων γύρω από την υπόθεση, ούτε και σήμερα ξεκαθάρισε το σκηνικό όσον αφορά τον φυσικό αυτουργό της στυγερής δολοφονίας, καθώς τα δυο αδέλφια δείχνουν ο ένας τον άλλον ως δράστη. Ο 33χρονος ο οποίος τελεί υπό 8ημερη κράτηση, κατονόμασε ως δράστη τον 23χρονο ετεροθαλή αδελφό του, ο οποίος σε προφορική κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές, αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση και κατονομάζει ως δράστη τον 33χρονο αδελφό του.

Η απάντηση που θα καταδείξει τον φυσικό αυτουργό του εγκλήματος, αναζητείται πλέον στην επιστημονική μαρτυρία και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα γίνουν στο φονικό όπλο και τα ματωμένα ρούχα, που εντοπίστηκαν χθες στην οικία του πατέρα του 33χρονου. Την ίδια ώρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής ούτε ο ρόλος της 21χρονης συμβίας του 33χρονου, της οποίας ταυτοποιήθηκε το γενετικό της υλικό σε τεκμήρια, που εντοπίστηκαν στη σκηνή. Η ίδια πάντως, επίσης αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση και δίνει κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Πέραν από τις καταθέσεις που θα ληφθούν, καθοριστικής σημασίας θεωρείται και η 2η αναγνωριστική παράταξη, στην οποία θα κληθεί ο 15χρονος για αναγνώριση των υπόπτων. Από εκεί και πέρα οι ανακριτές αναζητούν τα κλοπιμαία από την οικία των θυμάτων, που είναι το πορτοφόλι του 60χρονου με άγνωστο χρηματικό ποσό, καθώς και η κουκούλα που φορούσε το 2ο πρόσωπο, που εισήλθε στην οικία από την κουζίνα.

Οι ανακριτές ευελπιστούν, ότι πριν εκπνεύσει το 8ημερο διάταγμα κράτησης των υπόπτων, θα έχουν στα χέρια τους και τα διατάγματα για άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων, καθώς και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων. Τις επόμενες ώρες πάντως η Αστυνομία δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε νέα σύλληψη.