Τι αποκάλυψε η ανάκριση για το άγριο φονικό του ζεύγους στην Κύπρο

Τι αποκάλυψε η ανάκριση για το άγριο φονικό του ζεύγους στην Κύπρο

Τι παραδέχθηκε ο 33χρονος που έχει συλληφθεί κατηγορούμενος για τη δολοφονία των Χατζηγεωργίου

Συνταρακτικά είναι τα στοιχεία που ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα μετά την προσαγωγή δυο ακόμη συλληφθέντων για την άγρια δολοφονία του ζεύγους στην Κύπρο, στις 18 Απριλίου, μέσα στο σπίτι τους.

Το Δικαστήριο έγκρινε αίτημα της Αστυνομίας για 8ημερη προσωποκράτηση του 23χρονου ετεροθαλούς αδερφού του 33χρονου που τελεί ήδη υπό 8ήμερη κράτηση, όπως και της 21χρονης συμβίας του 33χρονου, όπως μεταδίδει ο «Φιλελεύθερος» της Κύπρου.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας βρέθηκαν ο 23χρονος αδελφός του 33χρονου συλληφθέντος για το διπλό φονικό του Στροβόλου μαζί με την 22χρονη συμβία του, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Αστυνομία για εμπλοκή στο έγκλημα, μετά από υπόδειξη του 33χρονου.

Οι δυο τους, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής και ανακρίθηκαν αφού προηγουμένως ο 33χρονος, κατέθετε για περίπου πέντε ώρες.

Κατά τη χθεσινή μέρα ο 33χρονος, που αρχικώς είχε παρουσιαστεί ως «παράπλευρη» σύλληψη, παραδέχθηκε πως εμπλέκεται στο μακελειό στη οικία Χατζηγεωργίου, και κάτω από την πίεση των ανακριτών υπέδειξε το σημείο στην οικία του πατέρα του, όπου που είχε κρύψει το φονικό μαχαίρι αλλά και τα ματωμένα ρούχα.

Νωρίτερα τον αναγνώρισε ο 15χρονος γιος των δύο θυμάτων, ως τον άνθρωπο που βρέθηκε πάνω από το κρεβάτι του και στη συνέχεια με δεύτερο άτομο τον κλείδωσαν στο κελάρι.

Ο ετεροθαλής αδελφός του υπόπτου 33χρονου είπε στους ανακριτές ότι την δολοφονία την διέπραξε ο 33χρονος.

Όπως γράφει ο «Φιλελεύθερος» έγινε ιατροδικαστική εξέταση στον 33χρονο και διαπιστώθηκε ότι φέρει μώλωπες στα χέρια που έγιναν μερικές ημέρες πριν.

Στον δεύτερο ύποπτο εντοπίστηκαν μώλωπες και στην ύποπτη εκχυμώσεις στην πλάτη.

Βρέθηκε επίσης ένα ξίφος στο οποίο βρέθηκε το DNA της 22χρονης. Η ίδια ισχυρίζεται ότι το πήρε απλά για να το επεξεργαστεί.

Να σημειωθεί ότι αρνούνται ανάμιξη στη δολοφονία ο 23χρονος και η συμβία του 33χρονου.