Δύο αδέλφια κατονόμασε για το άγριο φονικό στην Κύπρο ο 33χρονος

Δύο αδέλφια κατονόμασε για το άγριο φονικό στην Κύπρο ο 33χρονος

Καταθέτει ο 15χρονος γιός της οικογένειας

Δύο αδέλφια με πλούσιο παρελθόν σε κλοπές και διαρρήξεις, φέρεται να κατονόμασε χθες ο 33χρονος που συνελήφθη αναφορικά με το διπλό φονικό στον Στρόβολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πολίτη της Κύπρου, ο ύποπτος αναμένεται επισήμως σήμερα να καταθέσει τα όσα ανέφερε.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, φέρεται να εμπλέκει ως συνεργούς, δύο αδέλφια από τη Λευκωσία με πλούσιο παρελθόν σε κλοπές, διαρρήξεις και διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων.

Αναλόγως η Αστυνομία θα προχωρήσει στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Εν τω μεταξύ, στις 9 το πρωί ο 15χρονος γιος της οικογένειας, μετέβη στο ΤΑΕ Λευκωσίαςπροκειμένου να καταθέσει. Σημειώνεται ότι αναμένεται να κληθεί να αναγνωρίσει τον ύποπτο σε αναγνωριστική παράταξη, καθώς έχει πει ότι είδε τον έναν δράστη που δεν φορούσε κουκούλα και τον περιέγραψε ως λεπτό με μούσι και ύψος περίπου 1.70 μ.

Ο ανήλικος γιος, είναι και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν την Πέμπτη στο δικαστήριο από τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 15χρονος είχε καταθέσει στην Αστυνομία, ότι ο ένας από τους δύο δράστες που του μίλησε με ακάλυπτο πρόσωπο είχε μούσι και, όπως του ανέφερε, έχει έναν γιο, γι’ αυτό και δεν θα τον πείραζε.