Η τελευταία φωτογραφία του Avicii λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός

Η τελευταία φωτογραφία του Avicii λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός

Η αστυνομία ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας

Ο παγκοσμίου φήμης dj Avicii, φωτογραφήθηκε πάνω σε ένα γιοτ λίγε ώρες πριν βρεθεί νεκρός, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του TMZ. Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο, το σκάφος    ήταν στην ακτή του Μασκάτ, πρωτεύουσας του Ομάν, όπου ο 28χρονος - που το πραγματικό του όνομα ήταν Tim Bergling - βρισκόταν σε διακοπές.

Ο Σουηδός παραγωγός σχηματίζει με τα δυο δάχτυλα του δεξιού χεριού το σύμβολο της ειρήνης και κρατά ένα ποτό στο ένα χέρι. Είναι άγνωστο αν το ποτό περιείχε αλκοόλ, καθώς ο Bergling αντιμετώπιζε κατά το παρελθόν σοβαρό πρόβλημα εθισμού.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια του θανάτου του Avicii δεν διευκρινίστηκαν.  Η αστυνομία πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Ο Avicii, ο οποίος έβγαζε 250.000 δολάρια τη βραδιά, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας- ο 2014 είχε προχωρήσει στην αφαίρεση της χοληδόχου κύστης και έπασχε επίσης από οξεία παγκρεατίτιδα που προέκυψε, εν μέρει, από τη βαριά κατανάλωση αλκοόλ.

Ο Avicii κατατάχθηκε στο No. 6 της κατάταξης Top 100 DJs από το DJ Magazine για το 2011, και κατατάχθηκε ακόμη ψηλότερα, συγκεκριμένα στο No. 3 της κατάταξης Top 100 DJs από το DJ Magazine για το 2012.

Είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της mainstream μουσικής σκηνής, όπως ο David Guetta, η Madonna, ο Lenny Kravitz και η Taylor Swift και έκανε εκατομμύρια κόσμου να χορεύουν στους ήχους της electronic dance, της House, Progressive house και της Electro house.