Άγριο έγκλημα ζευγαριού στην Κύπρο

Άγριο έγκλημα ζευγαριού στην Κύπρο

Ένας 60χρονος και η 59χρονη σύζυγός του βρέθηκαν σε λουτρό αίματος μέσα στο σπίτι τους

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο το άγριο έγκλημα που αποκαλύφθηκε σήμερα με θύματα 60χρονο καθηγητή της Αγγλικής Σχολής και την 59χρονη σύζυγό του και υπάλληλο της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, οι οποίοι βρέθηκαν μέσα σε λουτρό αίματος στην οικία τους στο Στρόβολο.

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας δεν προέκυψε ίχνος παραβίασης της οικίας. Σύμφωνα δε με τις πρώτες δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, τα θύματα φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Όπως διευκρίνισε ο κ. Αγγελίδης, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις από μάρτυρες.

Αυτοψία στο χώρο του εγκλήματος πραγματοποίησε η ιατροδικαστής/παθολογοανατόμος Ελένη Αντωνίου, η οποία θα διενεργήσει αργότερα και την νεκροτομή. Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκεται η Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες, οι οποίες εστιάζονται εντός του χώρου της κουζίνας και στο πίσω μέρος της αυλής που οδηγεί στην κουζίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενημερώθηκαν για το έγκλημα από ανήλικο παιδί ηλικίας γύρω στα 15, που φέρεται να βρισκόταν στην οικία του ζεύγους και να διέφυγε στο σπίτι τους. Όπως αναφέρεται, το ζεύγος σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του παιδιού.