Σκότωσαν τραγουδίστρια επειδή αρνήθηκε να χορέψει μαζί τους

Σκότωσαν τραγουδίστρια επειδή αρνήθηκε να χορέψει μαζί τους

Η 24χρονη ήταν έγκυος στον έκτο μήνα-Δείτε το βίντεο

Τραγική κατάληξη είχε γαμήλιο γλέντι στο Πακιστάν. Καλεσμένοι στο γάμο πυροβόλησαν και σκότωσαν την έγκυο τραγουδίστρια την οποία είχε πληρώσει η οικογένεια για να τους διασκεδάσει. Οι καλεσμένοι δολοφόνησαν την άτυχη κοπέλα γιατί…αρνήθηκε να σταθεί όρθια στην πίστα και να χορέψει με έναν από αυτούς.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η 24χρονη Samina Samoon έπεσε νεκρή στην πίστα καθώς Tarique Ahmed Jatoi θεώρησε προσβολή την άρνησή της να χορέψει μαζί του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο χωριό Kanga, στην περιοχή κοντά στην πόλη Larkana. Στο βίντεο που τραβήχτηκε στο γλέντι φανεται η 24χρονη να τραγουδά και καλεσμένοι να της πετάνε χρήματα την ώρα που δέχθηκε μια σφαίρα και έπεσε στο πάτωμα.

Η Samina μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Chandka, αλλά ήταν πλέον αργά. Ο δράστης συνελήφθη και η αστυνομία κατέσχεσε το όπλο με το οποίο σκότωσε την άτυχη τραγουδίστρια.

Ο σύζυγος της Samina Samoon αποκάλυψε στους δημοσιογράφους, ότι το θύμα ήταν ήδη έξι μηνών έγκυος. «Η Σαμίνα αρνήθηκε να χορέψει, διότι ήταν έξι μηνών έγκυος», τόνισε χαρακτηριστικά.