Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του ΒΒC για τον Πιστόριους

Πρεμιέρα έκανε εχθές στο BBC 3 το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του καναλιού για την υπόθεση που συγκλόνισε τον πλανήτη, την δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ από τον  26χρονο παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους, ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου.

Στο  ντοκιμαντέρ με τίτλο: " Όσκαρ Πιστόριους... Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;"  εμφανίστηκε ο πρώην σύντροφος της Ρίβα Στίνκαμπ, επιχειρηματίας Γουόρεν Λαχούντ, με τον οποίο η Ρίβα συναντήθηκε σε ένα καφέ δύο μέρες .

Σύμφωνα με τον Λαχούντ, -ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν υπήρχε τίποτα μεταξύ τους και η συνάντησή τους ήταν φιλική- μέσα σε 20 λεπτά, ο Όσκαρ Πιστόριους  κάλεσε την Ρίβα δύο φορές στο κινητό της, γεγονός που γέμισε απορία τον πρώην σύντροφό της και τη ρώτησε αν συμβαίνει κάτι .

Εκείνη του απάντησε: "Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό".

Ο Γουόρεν Λαχούντ, δηλώνει ότι ο Πιστόριους  τον γνώριζε και μάλιστα είχαν συναντηθεί. Τα συμπέρασμα που είχε βγάλει ήταν: " Τον συνάντησα δύο φορές και δεν υπήρχε τίποτα αρνητικό. Ήταν όλα εντάξει, δεν υπήρχε πρόβλημα".

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, υπάρχει και η μαρτυρία του καλού του φίλου, Μάικ Άζι, ο οποίος μιλά για το πώς ο Πιστόριους ξεπουλά την περιουσία τους, για να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα

Το ντοκιμαντέρ έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης καθώς, αν και προβλήθηκε πολύ αργά την νύχτα- καθήλωσε μπροστά στους δέκτες τους πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές.