Απαγωγή και ομαδικός βιασμός 19χρονης στην Ινδία

Ο άγριος ομαδικός βιασμός που στοίχισε τη ζωή της 23χρονης φοιτήτριας στην Ινδία, τον περασμένο Δεκέμβριο, συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Όμως όπως φαίνεται ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Έκτοτε δεκάδες ιστορίες ομαδικών βιασμών έχουν αποκαλυφθεί. Και σημειώνονται και νέα περιστατικά, σχεδόν κάθε μέρα.

Τελευταίο θύμα μια 19χρονη κοπέλα από προάστιο του Νέου Δελχί που απήχθη και βιάστηκε από 3 άνδρες. "Η κοπέλα κατήγγειλε ότι οι τρεις άνδρες την βίασαν ομαδικά αφού την χτύπησαν και της έκλεψαν τα χρήματα που είχε μαζί της και το κινητό της τηλέφωνο", δήλωσε τηλεφωνικώς ο επικεφαλής της αστυνομίας του Γκαζιαμπάντ του Νέου Δελχί, Νιτίν Τεουάρι.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της, οι βιαστές της την ανέβασαν σε ένα όχημα- ταξί και τη βίασαν εκεί. Παρ' ότι το τροχοφόρο περνούσε από πολλά αστυνομικά τμήματα, κανένας δεν βοηθούσε.

Τελικά οι τρεις άνδρες την πέταξαν έξω, κοντά σε αυτοκινητόδρομο, σε απομονωμένη περιοχή.

Δυο ύποπτοι έχουν ήδη συλληφθεί και αναζητείται και ο τρίτος.

Οι σεξουαλικές επιθέσεις στην Ινδία έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας ενώ οι βιαστές επιτίθενται σε θύματα ανεξαρτήτως ηλικίας.

Την Δευτέρα, ένα κορίτσι μόλις τριών ετών απήχθη και βιάστηκε στο νότιο κρατίδιο της Κεράλα, μετέδωσε το δίκτυο NDTV, ενώ μία 12χρονη βιάστηκε σε σχολείο της κεντρικής πόλης Ναγκπούρ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Επτά καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση, περιλαμβανομένων τεσσάρων βιασμών κοριτσιών κάτω των 18 ετών καταγράφηκαν στο Νέο Δελχί από την Τρίτη.