Νεκρός 14χρονος από φωτοβολίδα στο μάτι

Τραγικό θάνατο βρήκε 14χρονος, ο οποίος χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στο μάτι, κατά τη διάρκεια του αγώνα Σαν Χοσέ-Κορίνθιανς (1-1) στο Ορούρο της Βολιβίας για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

O Κέβιν Ντάγκλας Μπελτράν Εσπάδα έχασε τη μάχη για τη ζωή, καθώς εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Όπως διαπιστώθηκε, το πυρωμένο αντικείμενο είχε διαπεράσει το μάτι του. "Ο εγκεφαλικός ιστός καταστράφηκε εντελώς, αφού η φωτοβολίδα διείσδυσε στην κρανιακή κοιλότητα. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος", δήλωσε ο γιατρός Χοσέ Μαρία Βάργκας, ο οποίος διαπίστωσε την ώρα θανάτου.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά δημοσιεύματα, η φωτοβολίδα πετάχτηκε από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, λίγο μετά το γκολ που πέτυχε και με το οποίο προηγήθηκε η ομάδα τους. Πάντως, παρά το τραγικό συμβάν, ο αγώνας δεν διεκόπη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο "Fox Sports", που μετέδιδε τον αγώνα της φάσης των ομίλων, πέντε οπαδοί της Κορίνθιανς συνελήφθησαν από την αστυνομία της Βολιβίας, ενώ ο μεγάλος όγκος παρέμεινε για αρκετή ώρα μετά τη λήξη στις εξέδρες, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια με τους οπαδούς της Σαν Χοσέ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.