Ο στρατιώτης Harry σκότωσε τον πρώτο του Ταλιμπάν

Δεινός σκοπευτής αποδείχτηκε ο πρίγκηπας Χάρρυ , ο οποίος σκότωσε τον πρώτο του Ταλιμπάν λίγες μόνο εβδομάδες αφού παρουσιάστηκε στην μονάδα του στο Αφγανιστάν.

Ο Βρετανός πρίγκηπας -και τρίτος στην σειρά για τον θρόνο- υπηρετεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Αφγανιστάν ως χειριστής ελικοπτέρων Απάτσι και οι ίδιοι οι Tαλιμπάν τον έχουν στοχοποιήσει. Όμως, ο ατρόμητος Χάρρυ φαίνεται ότι έχει σκοτώσει "περισσότερους από δύο" ισλαμιστές αντάρτες στις συμμαχικές επιχειρήσεις κατά των Ταλιμπάν.

Το Βρετανικό υπουργείο Άμυνας Άμυνας διέψευσε τα δημοσιεύματα ότι ο πρίγκηπας σκότωσε έναν "διοικητή" των ανταρτών, αλλά παραδέχθηκε ότι έχει ανοίξει πυρ εναντίον τους κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων

Εκπρόσωπος της μονάδας όπου υπηρετεί ο Χάρρυ, δήλωσε ότι ο πρίγκηπας παίρνει μέρος -κατά μέσο όρο- σε δύο στρατιωτικές επιχειρήσεις την εβδομάδα με στόχο την εξόντωση των Ταλιμπάν και των κρησφύγετων τους και το να σκοτώσει κάποιους δεν αποτελεί καν ζήτημα. " Είναι απλά ένας στρατιώτης και οι στρατιώτες κάνουν αυτό που οφείλουν να κάνουν".