Ιαματική η πηγή ή… : Σάλος από ομαδικά όργια σε σπα

Πραγματικά ανανεωμένοι πρέπει να γυρνούσαν 15 μεσήλικες άνδρες από την Ιαπωνία, που κάθε Σαββατοκύριακο πήγαιναν σε σπα σε ιαματική πηγή της χώρας. Το μυστικό όμως δεν βρισκόταν στο... ύδωρ της πηγής αλλά στο τι έκαναν μέσα στο νερό! Όπως αποκαλύφθηκε, η παρέα των μεσήλικων Ιαπώνων επιδιδόταν συστηματικά σε όργια με νεαρές γυναίκες.

Είχαν την ατυχία όμως να τους δουν και να τους γράψουν σε βίντεο ηδονοβλεψίες. Και μάλιστα να ανεβάσουν και το βίντεο στο διαδίκτυο.

Πανικόβλητοι η διεύθυνση του κέντρου, που βρίσκεται στην ιαπωνική ιαματική πηγή "Φούντο Νο Γιου", έβαλε λουκέτο μέχρι νεοτέρας, μπας και καταφέρει να διαχειριστεί το σκάνδαλο.

Η ιαματική πηγή, που βρίσκεται σε ύψωμα και έχει πλάτος μόλις 3 μέτρα, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα περίπου, γράφει η ιαπωνική εφημερίδα "Tokyo Reporter".

Φαίνεται όμως πως με λίγο στρίμωγμα... όλοι οι καλοί χωράνε!

Πάντως κάποιοι από τους συμμετέχοντες δηλώνουν πως μάλλον οι ίδιοι είναι τα θύματα αφού πολλές φορές, επιτήδειοι τους έκλεβαν τα εσώρουχα...

Ο Σιγκέκι Τασίρο, δημοτικός σύμβουλος στην περιοχή όπου βρίσκεται η ιαματική πηγή, εξέφρασε στον ιαπωνικό Τύπο τις ανησυχίες του, τονίζοντας ότι κάτι πρέπει να γίνει άμεσα για το καλό του τόπου. " Είναι δυσφήμιση για την περιοχή μας που αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς", επισημαίνει.