Οικογένεια έχασε συγγενείς και στις δυο μοιραίες πτήσεις της Malaysia

Θα μπορούσε να είναι κινηματογραφικό σενάριο... είναι όμως από εκείνες τις φορές που το μέτρο της πραγματικής τραγωδίας ξεπερνά κάθε φαντασία:

8 Μαρτίου 2014, η πτήση MH370 της Malaysia Airlines χάνεται από τα ραντάρ ενώ κατευθύνεται προς το Πεκίνο. Μέχρι σήμερα κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συνέβη και δεν έχει βρεθεί το παραμικρό για το αεροπλάνο.

17 Ιουλίου 2014, σχεδόν 4 μήνες μετά, ένα ακόμη Boeing 777 της Malaysia Airlines καταρρίπτεται ενώ πετά στον εναέριο χώρο πάνω από τη φλεγόμενη ανατολική Ουκρανία. Το σύνολο των επιβαινόντων είναι νεκροί.

Διαβάστε: Υπάρχει και η... αντίθετη τύχη: Μπήκε και βγήκε στις δύο μοιραίες πτήσεις της Malaysian Airlines!

Τραγικές ιστορίες έρχονται στο φως. Άνθρωποι που ακόμη δεν γνωρίζουν τι έγινε με τους συγγενείς τους που επέβαιναν στη μοιραία πτήση MH370, χάνουν δικούς τους ανθρώπους και στην πτήση MH17 που κατερρίφθη πάνω από τη περιοχή του Λουχάνσκ.

Ένα ζευγάρι από την Αυστραλία, η Αϊρίν και ο Τζορτζ Μπάροουζ, από το Μπιλόιλα του Κουίνσλαντ, έχασαν τον γιο τους Ρόντνεϊ και τη νύφη τους Μέρι οι οποίοι επέβαιναν μαζί με ακόμη 237 ανθρώπους στη μοιραία πτήση MH370 των Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου.

Η θετή εγγονή του ζευγαριού, η Μαρί Ριζκ, και ο σύζυγός της Άλμπερτ επέβαιναν στην πτήση MH17. "Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα", είπε ο γιος του ζευγαριού Γκρεγκ Μπάροουζ στην εφημερίδα The Courier Mail. "Αυτό μας συνέτριψε όλους", πρόσθεσε.

Πάντως η οικογένεια δηλώνει ότι δεν θεωρεί υπεύθυνη την αεροπορική εταιρεία για καμία από τις δυο τραγωδίες. 

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις για την κατάρριψη του αεροσκάφους