Έκπληξη; Επανεξελέγη ανώτατος ηγέτης ο Κιμ Γιονγκ Ουν!

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν επανεξελέγη σήμερα ηγέτης της Βόρειας Κορέας, σε συνεδρίαση του νέου κοινοβουλίου της χώρας.

Αν και της συνεδρίασης ηγείτο ο ίδιος ο 31χρονος αρχηγός της χώρας, οι βουλευτές ψήφισαν ελεύθερα και ανεπηρέαστα τον υποψήφιο της αρεσκείας τους, χωρίς φόβο (εκτέλεσης) και πάθος.

Μάλιστα, μετά την επανεκλογή του Κιμ Γιονγ Ουν στην ηγεσία της χώρας, τα μέλη του σώματος ξέσπασαν σε "αυθόρμητα" χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.

Επιπλέον, για να τιμηθεί δεόντως η επανεκλογή του, το καθεστώς διοργάνωσε μια τεράστια διαδήλωση-φιέστα στην κεντρική πλατεία της Πιονγιάνγκ, όπου δεκάδες χιλιάδες Βορειοκορεάτες χειροκροτούσαν ενθουσιασμένοι από την αναπάντεχη είδηση!

 

Η νέα Εθνοσυνέλευση συνήλθε μετά τις εκλογές του Μαρτίου, όπου στις εκλογές ανά περιφέρεια ο 31 ετών Κιμ Γιονγκ Ουν είχε κατέβει ως ο ένας και μοναδικός υποψήφιος.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ο ηγέτης της χώρας, πρώτος γραμματέας του πολιτικά κυρίαρχου (και μοναδικού) Κόμματος Εργατών της Κορέας και ανώτατος διοικητής του Λαϊκού Κορεατικού Στρατού. 

Με την εξουσία που του έχει παραχωρήσει ο Θεός και ο λαός, ο Κιμ Γιουνγκ Ούν τον περασμένο χρόνο εκτέλεσε τον θείο του, υψηλόβαθμο μέλος του Κόμματος για πολιτική ανυπακοή ενώ, το περασμένο Σαββατοκύριακο 11 κυβερνητικοί αξιωματούχοι είτε εκτελέστηκαν ή φυλακίστηκαν.