Malaysia Airlines: Συλλυπητήρια – Οι έρευνες θα συνεχιστούν

Λίγη ώρα πριν ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας ανακοινώσει σήμερα επίσημα ότι το Μπόινγκ 777 κατέπεσε στον Ινδικό και όλοι οι επιβαίνοντες πρέπει να θεωρούνται νεκροί, η αεροπορική εταιρία της χώρας έχει αποστείλει στους συγγενείς των θυμάτων μία επιστολή που τους εξέφραζε τα θερμά της συλλυπητήριά της και τους ενημέρωνε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους συνεχίζονται.

Επί λέξη, η επιστολή της αεροπορικής εταιρίας στους συγγενείς των θυμάτων του μοιραίου Μπόινγκ έγραφε:

"Η Malaysia Airlines λυπάται βαθύτατα για το γεγονός ότι πρέπει να υποθέσουμε ότι η πτήση MH370 κατέληξε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό . Όπως θα ακούσετε στην επόμενη ώρα από τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, η ανάλυση νέων δορυφορικών δεδομένων υποδηλώνει το αεροπλάνο έπεσε στον νότιο Ινδικό Ωκεανό .

Εξ ονόματος όλων μας στη Μαλαισία Airlines και όλων των πολιτών της Μαλαισίας, οι προσευχές μας είναι για όλους τους αγαπημένους των 226 επιβατών και τους 13 φίλους και συναδέλφους μας, σε αυτή την εξαιρετικά οδυνηρή στιγμή .

Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν λέξεις που μπορεί καποιος να πει για να διευκολύνει τον πόνο σας . Εμείς θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε βοήθεια και υποστήριξη, όπως κάναμε από την αρχή που η πτήση MH370 εξαφανίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 8ης Μαρτίου, κατά τη διάρκεια πτήσης από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο .

Η πολυεθνική επιχείρηση έρευνας θα συνεχιστεί, καθώς αναζητούμε απαντήσεις στα ερωτήματα που παραμένουν. Παράλληλα με την αναζήτηση για την πτήση MH370, συνεχίζεται μια εντατική έρευνα, η οποία ελπίζουμε ότι θα παρέχει επίσης απαντήσεις .

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η Μαλαισία Airlines θα συνεχίσει να σας δίνει την πλήρη υποστήριξή της σε όλες τις επόμενες δύσκολες εβδομάδες και μήνες.

Για άλλη μια φορά, προσφέρουμε ταπεινά τις ειλικρινείς σκέψεις μας , τις προσευχές και τα συλλυπητήριά μας, προς όλους όσους επλήγησαν από αυτή την τραγωδία."