4 τύποι ανδρών που πρέπει να αποφύγετε το καλοκαίρι!

Καλοκαίρι, η καλύτερη περίοδος για να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ίσως να γνωρίσετε τον επόμενο σύντροφο σας και ίσως τον ιδανικό για να περάσετε και τον χειμώνα.

Όμως επειδή ενθουσιαζόμαστε πολύ εύκολα, πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικές με τις επιλογές μας, οπότε διαβάστε ποιους τύπους επιβάλλεται να αποφύγετε, για να μην περάσετε το πιο ξενέρωτο καλοκαίρι της ζωής σας...

Ο Mr. Workaholic:
Φοράει το κοστούμι και τη γραβάτα μέχρι τις 9 το βράδυ και όταν καταφέρνει να φτάσει στην παραλία το μόνο που θέλει να κάνει είναι να κοιμηθεί. Μόλις ξυπνήσει, αντί να μπει στην θάλασσα, θα διαβάσει τις οικονομικές σελίδες της εφημερίδας, ενώ ακόμη και μέσα στο νερό, το αγαπημένο θέμα συζήτησής του είναι για δουλειά. Just say «no».

Ο Mr. Student:
Αν το παίζει bon viveur, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να το κάνει με τα λεφτά του μπαμπά του. Διαφορετικά, είναι πιθανό ότι θα μετράει αν φτάνουν τα ψιλά για να πάρετε δυο παγωτά και θα πίνετε μια μπύρα στο μπαρ και τρεις στο παγκάκι έξω από το μαγαζί. Αφήστε που κάθε φορά που θα χτυπάει το τηλέφωνο θα είναι η μαμά του για να δει αν έχει φάει, αν του φέρεστε καλά και αν έβαλε το αντικουνουπικό του.

Ο Mr. Neo Hippie:
Μια βραδιά στην παραλία σε sleeping bag κάτω από τα αστέρια, είναι σίγουρα ρομαντική. Πώς θα σας φαινόταν, όμως, να περάσετε ένα ολόκληρο καλοκαίρι έτσι; Θα ξεχάσετε τι σημαίνει σαπούνι, μαγειρεμένο φαγητό, αποχετευτικό σύστημα (όχι στο Βυζάντιο), φως, νερό, τηλέφωνο και πάει λέγοντας... Αν δεν είστε διατεθειμένη να το κάνετε ξανασκεφτείτε το!

Ο Mr. Tourist:
Οι δακρύβρεχτοι αποχαιρετισμοί λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο για να γυρίσει στο Μόναχο, το Λονδίνο ή το χωριό του έξω από την Στοκχόλμη είναι πολύ ντεμοντέ. Προτιμήστε , λοιπόν, τα δικά μας παιδιά, που είναι περισσότερο έξω καρδιά, δεν χρειάζεται να αδειάσουν μία ολόκληρη κάβα για να χαμογελάσουν και δεν βλέπουν την γνωριμία σας σαν μία εφήμερη καλοκαιρινή περιπέτεια (καλά, δεν παίρνω και όρκο).

Πηγή: k-mag.gr