Μακιγιάζ καθ΄οδόν!

Το πρωί είναι μια ώρα δύσκολη από μόνη της! Ειδικά όταν μπορεί να έχεις αργήσει να ξυπνήσεις για τη δουλειά, να μην ξέρεις τι θα φορέσεις και να πρέπει να βαφτείς για να αντιμετωπίσεις τον έξω κόσμο! Το πρωινό μακιγιάζ και η περιποίηση πρέπει να γίνονται εύκολα και γρήγορα και αρκετές φορές καθ' οδόν! Ξέρετε πώς θα το πετύχετε;

Οργανωθείτε: αρχικά επιλέξτε ένα μικρό νεσεσέρ με ξεχωριστές θήκες για μεγάλα και μικρά αντικείμενα όπως τα μολύβια, ώστε να μπορείτε να βρείτε εύκολα και να μην ψάχνετε στο χάος. Εάν έχει και ενσωματωμένο καθρεφτάκι είναι το ιδανικό!

Επιλέξτε τα σωστά προϊόντα: οτιδήποτε μεγάλο, πολύπλοκο και δύσχρηστο όπως για παράδειγμα οι loose πούδρες, το αφήνετε στο σπίτι χωρίς δεύτερη σκέψη. Προτιμήστε σκιές σε μορφή κρέμας για να μπορείτε να τις απλώσετε και να τις σβήσετε με τα δάχτυλά σας. Επιλέξτε χρώματα ουδέτερα που θα σας φωτίσουν και σε περίπτωση που κάνετε κάτι λάθος, δε θα φαίνεται πολύ. Αποφύγετε τα eyeliner που μπορεί να σας δυσκολέψουν στην εφαρμογή. Ένα καφέ μολύβι είναι η ασφαλέστερη επιλογή για να τονίσετε τα μάτια σας συνδυασμένο με μια μάσκαρα. Για τα φρύδια, προτιμήστε ένα ειδικό gel με χρώμα για να τονίσετε απαλά και να τα κρατήσετε στη θέση τους!

Για το πρόσωπο επιλέξετε είτε ένα foundation σε μορφή πούδρας ή compact για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή και ναι μπορείτε να το εφαρμόσετε και αυτό με τα δάχτυλά σας χωρίς σφουγγαράκια και πινέλα! Ένα concealer σε μορφή στυλό είναι ιδανική επιλογή για να φωτίσετε το βλέμμα σας εύκολα και γρήγορα και να καλύψετε ατέλειες όπου χρειάζεται!

Στα χείλη μην παλεύετε με έντονα χρώματα που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή. Ένα tinted lip balm είναι αρκετό για να τονίσει φυσικά τα χείλη μας! Εάν θέλετε όμως επιπλέον χρώμα, κάντε μια στρατηγική επιλογή, προτιμήστε ρουζ σε μορφή κρέμας που μπορείτε με ευκολία να εφαρμόσετε στα μάγουλα δίνοντας χρώμα υγείας, αλλά και στα χείλη σας!