Φθινόπωρο στα μωβ!

Αυτή την εποχή τα χρώματα γίνονται πιο σκούρα από το καλοκαίρι και απομακρυνόμαστε από το bronze δέρμα και τα neon χείλη, επιλέγοντας πιο smokey τόνους. Το μωβ είναι πάντα μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, αλλά θέλει προσοχή καθώς εάν εφαρμοστεί λάθος απόχρωση σε λάθος σημείο μπορεί να μοιάζει σαν μελανιά. Μάθετε πώς να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς για να αναδείξετε το look!

Μάτια: ο πιο βασικός κανόνας για το μωβ είναι να το εφαρμόσετε πλούσια! Αν δε βάλετε αρκετή ποσότητα ώστε το χρώμα να αποδίδεται πυκνό και έντονο, τα μάτια θα φαίνονται σαν μελανιασμένα. Επίσης, μια ασφαλής επιλογή είναι οι μεταλλικές σκιές που σε αντίθεση με τις matte δίνουν γυαλάδα στο βλέφαρο κάνοντας τα μάτια να λάμπουν και όχι να φαίνονται flat. Συνδυάστε τη σκιά με αρκετή δόση μαύρης μάσκαρα για περισσότερη ένταση στα μάτια. Εάν θέλετε κάτι πιο διακριτικό, επιλέξτε μια μωβ απόχρωση eyeliner και κάντε μια αυστηρή γραμμή χωρίς μουτζούρες για να αποφύγετε την όψη του "μελανιάσματος". Αποχρώσεις του μπλε, του γκρι και του ασημένιου δένουν τέλεια με το μωβ, εάν θέλετε να κάνετε το look πιο πολύπλοκο!

Χείλη: εάν δε νιώθετε άνετα με τη μωβ σκιά στα μάτια, τονίστε τα χείλη σας με την κατάλληλη απόχρωση. Η πιο ασφαλής επιλογή που ταιριάζει στους περισσότερους τόνους δέρματος, είναι τα μωβ που περιέχουν αρκετή δόση από ροζ. Αυτά που φοριούνται πιο δύσκολα είναι όσα έχουν πιο έντονη την απόχρωση του μπλε, τα οποία ταιριάζουν καλύτερα σε πολύ λευκές επιδερμίδες αλλά μπορεί να κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται χλωμό εάν δε συνδυαστούν σωστά! Εάν δεν είσαστε σίγουρη, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ημιδιαφανείς υφές που θα αφήσουν το πραγματικό χρώμα των χειλιών σας να φανεί χωρίς το κραγιόν να είναι έντονο!

Νύχια: σε αυτή την περίπτωση τίποτα δε μπορεί να πάει στραβά. Επιλέξτε απλά την απόχρωση του μωβ που σας αρέσει περισσότερο και παίξτε με glitter, μεταλλικές, glossy ή matte υφές.