Τα 5 καλύτερα trends από την εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο!

Το fashion week στο Λονδίνο ήταν από τα πιο εκκεντρικά και τολμηρά όχι μόνο στα ρούχα αλλά και το μακιγιάζ! Τα στυλ είναι πολλά για να διαλέξουμε ό,τι ταιριάζει καλύτερα στο δικό μας χαρακτήρα. Εμπνευστείτε για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας παίζοντας με χρώματα, σχήματα και υφές!

Cat eyes: υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υιοθετήσετε αυτό το look. Είτε με σκιά, είτε με eyeliner, έντονα ή διακριτικά, κλασικό μαύρο ή με χρώματα. Είναι από το πιο κολακευτικά στυλ αφού θα δώσει ένα μίνι lifting στα μάτια σας.

Πορτοκαλί σκιά: όσο έντονο και αν ακούγεται, κατατάσσεται στα ουδέτερα looks. Όμως μπορεί να κάνει τα μάτια να φαίνονται κουρασμένα, για αυτό πρέπει να συνδυάζεται με ένα καφέ μολύβι τοποθετημένο στη βάση των βλεφαρίδων και σβησμένο καλά. Ιδανική επιλογή αν έχετε πράσινα μάτια καθώς θα τονίσει πολύ το χρώμα τους ενώ θα κάνει τα καφέ μάτια πιο ζεστά! Το σχήμα πρέπει να αγγίζει και να σβήνει προς το κόκκαλο και την εξωτερική γωνία.

 

Κόκκινα χείλη: μια κλασική διαχρονική τάση που φέτος τη βλέπουμε σε δύο στυλ: τα έντονα σχεδόν neon κόκκινα με αυστηρά matte υφές και τα σκούρα κόκκινα με glossy τελείωμα. Μπορεί να φορεθεί κάθε ώρα της ημέρας, αρκεί να κρατήσετε το υπόλοιπο πρόσωπο ουδέτερο και minimal.

 

Μελιτζανί σκιά: οι αποχρώσεις του μωβ δε μπορούν να λείπουν από το φθινόπωρο. Η φετινή τάση έχει αρκετή δόση καφέ-μωβ τόνων και αν έχετε σκουρόχρωμα μάτια είναι η κατάλληλη επιλογή!

Το χρώμα του κρασιού στα χείλη μας: σε αυτή την κατηγορία έχουμε τις πιο σκούρες αποχρώσεις του μωβ. Δοκιμάστε και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας!