Βραδινά looks για να εμπνευστείτε!

Το look για τη βραδινή έξοδο δε χρειάζεται να είναι extravagant αλλά να είναι σύγχρονο, να δένει με το στυλ και την προσωπικότητά μας. Οι βραδινές έξοδοι είναι οι κατάλληλες στιγμές για να ξεφύγουμε από την καθημερινή ρουτίνα και να κάνουμε κάτι πιο ρομαντικό, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Πάρτε ιδέες από μερικές από τις καλύτερες διάσημες εμφανίσεις! 

Μπορντό χείλη: είναι μια σοφιστικέ επιλογή για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις και σίγουρα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα έντονα χρώματα. Επιλέξτε ένα πιο ανοιχτόχρωμο μπορντό για το καλοκαίρι. Για να έχετε χρώμα που διαρκεί, γεμίστε την επιφάνεια των χειλιών με ένα ίδιο χρώμα μολύβι και μετά εφαρμόστε το κραγιόν. Κρατήστε το υπόλοιπο πρόσωπο σε ουδέτερο τόνο, γεμίζοντας ελαφρώς τα φρύδια και προσθέτοντας μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

Bronze: εάν θέλετε κάτι απλό, δοκιμάστε αυτό το μονοχρωματικό look. Για να το πετύχετε εφαρμόστε το bronzer σας σε στρατηγικά σημεία όπως οι κρόταφοι, τα ζυγωματικά, η μύτη, το σαγόνι και κάτω από τη γραμμή του προσώπου και το λαιμό. Στα μάτια χρησιμοποιήστε ένα μαύρο μολύβι που θα τοποθετήσετε κοντά στις βλεφαρίδες και για σκιά χρησιμοποιήστε το bronzer σας είτε σε όλο το κινητό βλέφαρο είτε στο κόκκαλο. Μετά εφαρμόστε ένα ροζ ρουζ στα μάγουλα για να ζωντανέψετε το πρόσωπο γιατί η μονοχρωμία μπορεί να το κάνει flat. Ολοκληρώστε το look με ένα gloss με χρυσές λεπτομέρειες.

Smokey eyes: σε αυτό το look οι επιλογές είναι άπειρες, όμως εμείς για το καλοκαίρι επιλέγουμε ό,τι πιο απλό και κλασικό. Τα μαύρα smokey eyes, μπορείτε να τα πετύχετε εύκολα, απλώνοντας μια μαύρη ή γκρι μεταλλική σκιά σε μορφή κρέμας στο κινητό βλέφαρο και σβήνοντας το χρώμα με μια μπατονέτα στα τελειώματά του ενώ στο τέλος εφαρμόζετε μαύρο μολύβι μόνο στη βάση των βλεφαρίδων και σβήνοντας ελαφρώς. Φυσικά δεν ξεχνάτε τη μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες. Μια πιο απαλή εκδοχή είναι με μια bronze-χάλκινη σκιά και καφέ μολύβι!

 

Κόκκινα μάγουλα: το πιο girly και νεανικό look του καλοκαιριού που μπορείτε να πετύχετε μόνο με ένα προϊόν, το κραγιόν σας! Εφαρμόστε ένα κραγιόν σε αποχρώσεις του φούξια στα χείλη και χρησιμοποιήστε το και ως κρεμώδες ρουζ, το οποίο θα απλώσετε έντονα αλλά θα σβήσετε τις εμφανείς γραμμές εκεί που αρχίζει και τελειώνει! Για να είσαστε λαμπερή, εφαρμόστε ένα highlighter πολύ ψηλά στα ζυγωματικά σε χρώμα περλέ ή χρυσό!

Μωβ μάτια: εάν θέλετε ένα φρέσκο και σαγηνευτικό look, επιλέξτε αυτό. Είναι από τα χρώματα που κολακεύουν όλα τα μάτια. Και επειδή θέλουμε την ευκολία, προτιμήστε μια σκιά σε μορφή κρέμας, εφαρμόζοντάς τη σε όλο το άνω κινητό και κάτω βλέφαρο. Μετά πάρτε ένα μολύβι σε σκούρο μωβ ή μαύρο χρώμα και εφαρμόστε το στην άνω και κάτω εξωτερική γωνία, μέχρι το μέσο του ματιού, σβήνοντας απαλά προς τα έξω και ολοκληρώστε με μαύρη μάσκαρα. Ροδακινί τόνοι σε μάγουλα και χείλη είναι η ιδανική επιλογή!

Πορτοκαλί χείλη: φυσικά και αυτό το καλοκαίρι δε θα μπορούσε να λείπει η πιο chic απόχρωση! Για να είναι όμως λιγότερο επιτηδευμένο το look, επειδή το καλοκαίρι συνιστά μηδέν κόπο, εφαρμόστε αυτό το χρώμα με το δάχτυλό σας, δουλεύοντας το καλά στα χείλη. Έτσι θα έχετε ακόμα την ένταση του πορτοκαλί αλλά χωρίς τις αυστηρές γραμμές του περιγράμματος!

 

Ασημένια μάτια: εάν έχετε πράσινα μάτια πρέπει να το δοκιμάσετε! Εφαρμόστε πρώτα σε πολύ λεπτή γραμμή κοντά στις άνω και κάτω βλεφαρίδες καφέ μολύβι. Μετά απλώστε μια μεταλλική ασημένια σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, σβήνοντας το τελείωμα με προσοχή ώστε να μην παρασύρετε το χρώμα προς το κόκκαλο. Τραβήξτε το χρώμα στην εσωτερική γωνία του ματιού και για να "ζεστάνετε" το look, εφαρμόστε ελαφρά μια καφέ σκιά μόνο στην εξωτερική γωνία.

Έντονες βλεφαρίδες: οι πυκνές βλεφαρίδες είναι ο τρόπος για να μεταμορφώσετε το πρόσωπό σας, ακόμα κι αν δε θέλετε να βάλετε κανένα άλλο προϊόν μακιγιάζ στα μάτια. Το κλειδί είναι να βρείτε το κατάλληλο σχέδιο ψεύτικων βλεφαρίδων. Η ασφαλέστερη επιλογή, είναι τα μονά τουφάκια! Συμβουλευτείτε έναν make up artist για την εφαρμογή τους και εφόσον καταλάβετε η τοποθέτησή τους θα είναι παιχνιδάκι!