Τα πιο αποτελεσματικά αντιγηραντικά συστατικά!

Τα ενεργά συστατικά στις κρέμες περιποίησης είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στο δέρμα μας. Μπορεί να συναντήσετε πληθώρα αντιγηραντικών προϊόντων, για να επιλέξετε όμως σωστά και να κρίνετε ποιο είναι καλύτερο για την επιδερμίδα σας πρέπει να γνωρίζετε τι συστατικά περιέχει και πώς λειτουργούν. Μάθετε ποιες είναι οι ουσίες που κάνουν θαύματα στο δέρμα μας!

AHA και BHA: είναι δυο είδη οξέων, τα οποία έχουν την ιδιότητα να βοηθάνε στην ανανέωση της επιδερμίδας, "τρώγοντας" τα νεκρά κύτταρα και αναδεικνύοντας ένα καθαρό και λαμπερό δέρμα. Τα AHA λειτουργούν καλύτερα σε κανονικό έως ξηρό δέρμα ενώ τα BHA είναι ιδανικά για το μεικτό-λιπαρό, αν και ο συνδυασμός των δύο είναι ό,τι καλύτερο.

Βιταμίνη C: είναι αντιοξειδωτική και βοηθάει στην ενίσχυση παραγωγής κολλαγόνου.

Ρετινόλη: παράγωγο της βιταμίνης Α, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, βοηθάει στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων καθώς και στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας.

Συνένζυμο Q10: καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και μειώνει τις λεπτές γραμμές ειδικά γύρω από τα μάτια.

Βιταμίνη Ε: είναι τόσο σημαντική όσο και η βιταμίνη C. Έχει διάφορες ονομασίες ως συστατικό στις ταμπέλες των προϊόντων όπως tocopheryl acetate, tocopheryl linoleate, tocotrienols, alpha tocopherol και tocopheryl succinate. Αν δεν είσαστε σίγουρες, επιλέξτε ένα απλό serum με βιταμίνη Ε.

Υαλουρονικό οξύ: χρησιμοποιείται για να απαλύνει τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα. Για καλύτερα αποτελέσματα προτιμήστε ένα προϊόν που περιέχει αυτό το συστατικό ως βασικό και όχι ως συμπληρωματικό.