Summer looks για να εμπνευστείτε!

Χρώματα που παραπέμπουν στο γαλάζιο της θάλασσας, στο πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος, στο bronze της άμμου…όλα αυτά μπορείτε να τα φορέσετε στο καλοκαιρινό σας μακιγιάζ. Οι έντονες αποχρώσεις δεν πρέπει να σας τρομάζουν, αρκεί να θυμάστε το χρυσό κανόνα "less is more". Προσαρμόστε το look στο προσωπικό σας στυλ και τονίστε περισσότερο τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σας. Μάθετε τα πιο hot χρώματα και τους τρόπους να τα φορέσετε!

Μπλε eyeliner: εάν το περιορίσετε σε μια λεπτή winged out γραμμή, τότε σίγουρα θα δείχνει chic. Ξεκινήστε τη γραμμή από τη μέση του άνω βλεφάρου και πριν φθάσετε στο τέλος του, αρχίστε να τη σηκώνετε προς τα πάνω με κλίση προς το τέλος του φρυδιού-μη φτάσετε μέχρι εκεί, η γραμμή δεν πρέπει να ξεπερνάει το τέλος του ματιού αλλά να ακολουθεί παράλληλη πορεία με το σχήμα του. Ολοκληρώστε τo look με μαύρη μάσκαρα και τόνους tea rose σε μάγουλα και χείλη.

Ροζ ζουμερά χείλη: ξεκινήστε γεμίζοντας όλη την επιφάνειά τους με ένα μολύβι χειλιών σε ροζ χρώμα και εφαρμόστε από πάνω ίδια απόχρωση lip gloss. Το μολύβι θα ενισχύσει την ένταση και τη διάρκεια του χρώματος μιας και το gloss λόγω της τόσο ρευστής σύστασής του μετακινείται και φεύγει πολύ πιο γρήγορα.

Χρυσά μάτια και μάγουλα: εάν δε συνδυαστούν σωστά το αποτέλεσμα δε θα είναι καθόλου κολακευτικό. Επειδή είναι χρώμα ουδέτερο και γυαλίζει μπορεί να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται flat. Έτσι δώστε μεγάλη προσοχή στα φρύδια τα οποία πρέπει να είναι τονισμένα. Περάστε τη βάση των βλεφαρίδων από τη μέση και κάτω του άνω και κάτω βλεφάρου με καφέ μολύβι κάνοντας τελίτσες και όχι μια ενιαία γραμμή. Εφαρμόστε τη χρυσή σκιά σας σε όλο το άνω και κάτω βλέφαρο και σβήστε τη στις άκρες με το bronzer σας για να "ζεστάνετε" το look. Στα μάγουλα εφαρμόστε bronzer δίνοντας λίγη περισσότερη ένταση στην περιοχή των ζυγωματικών αφού το θέλουμε και ως ρουζ. Ολοκληρώστε με ένα ημιδιαφανές lip gloss χωρίς glitter σε ροδακινί τόνο.

Κοραλί χείλη: είναι η τέλεια απόχρωση μίξης του ροζ και του πορτοκαλί που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα. Οι πιο μοντέρνοι τόνοι δεν πρέπει να περιέχουν καθόλου άσπρη απόχρωση γιατί θα θυμίζει περισσότερο sixties. Συνδυάστε το κοραλί κραγιόν σας με διάφανη ή μαύρη μάσκαρα ανάλογα την ένταση που θέλετε να δώσετε και ολοκληρώστε το look με ήπιο ροζ τόνο στα μάγουλα.

Άσπρο eyeliner: ο πιο εύκολος και στυλάτος τρόπος να το φορέσετε είναι συνδυάζοντάς το πάνω από μια μαύρη γραμμή eyeliner καθώς θα τονίσει και θα "ανοίξει" τα μάτια. Το μυστικό για να δείχνει σύγχρονο είναι να μην έχει ίχνος glitter και να είναι matte.

Πορτοκαλί χείλη: το φετινό πορτοκαλί trend δεν είναι διαφανές και δεν είναι διακριτικό. Η σωστή βάση είναι να ξεκινήσετε γεμίζοντας όλη την επιφάνεια των χειλιών με ένα πορτοκαλί μολύβι και μετά να εφαρμόσετε το κραγιόν σε δυο στρώσεις-μια που θα πατήσετε ελαφρώς με ένα χαρτομάντιλο και μετά την τελική, έτσι θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια το χρώμα. Εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, επιλέξτε ένα πορτοκαλί με περισσότερο κίτρινο τόνο, ενώ αν έχετε σκούρο δέρμα, κάποιο με περισσότερο κόκκινο τόνο.

Σμαραγδί eyeliner: ειδικά εάν έχετε καφέ μάτια, θα σας κολακεύσει πολύ. Εφαρμόστε το μολύβι μόνο στο άνω βλέφαρο με μια απαλή γραμμή που ακολουθεί το σχήμα του ματιού, χωρίς να την "τραβήξετε" έξω από το πλαίσιό του. Τονίστε τις βλεφαρίδες σας με αρκετή μαύρη μάσκαρα που θα εφαρμόσετε καλά στις ρίζες και συνδυάστε το υπόλοιπο πρόσωπο σε καφέ-ροζ τόνους.