Φορέστε το χρυσό χρώμα και αυτό το καλοκαίρι!

Υπήρξε μια εποχή που μπορούσες να φορέσεις το χρυσό και κάθε έντονο χρώμα από την κορυφή ως τα νύχια και να βγεις έξω…Ήταν τα 90s! Η σύγχρονη τάση όμως, απαιτεί διακριτική λάμψη ακόμα και όταν φοράμε ένα τόσο έντονο χρώμα όπως το χρυσό! Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, με τόση ηλιοφάνεια, πρέπει η εφαρμογή να περιορίζεται σε συγκεκριμένα σημεία που θέλουμε να τονίσουμε και όχι σε όλα μαζί συγχρόνως. Διαβάστε τρεις τρόπους για να βάλετε το χρυσό στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις!

Μαλλιά: εάν η ιδέα της λάμψης στο πρόσωπό σας ή το σώμα σας, σας τρομάζει και θέλετε κάτι πιο διακριτικό αλλά και sexy, δοκιμάστε ένα wet look χρησιμοποιώντας ένα λάδι λάμψης για τα μαλλιά. Αρκετά προϊόντα με έλαια πλέον περιέχουν ελαφρύ shimmer που θα κάνει τα μαλλιά σας να λάμπουν διακριτικά!

Πρόσωπο: είτε με μια bronze λοσιόν, είτε με κάποια χρυσή πούδρα ή σκιά, εφαρμόστε σε σημεία όπως τα ζυγωματικά και το άνω χείλος. Εάν επιλέξετε χρυσό στα μάτια, κρατήστε matte τις υπόλοιπες περιοχές αλλιώς θα λάμπετε παντού (90s). Κρατήστε τον "χρυσό" κανόνα της μιας μόνο περιοχής είτε δηλαδή στα μάτια, είτε στα χείλη ή στα μάγουλα!

Σώμα: ένα body lotion ή λάδι σώματος με χρυσό shimmer εκτός ότι θα δώσει λάμψη και θα τονίσει το μαύρισμα σας, επίσης λόγω της αντανάκλασης που δημιουργεί, θα καλύψει κάθε ατέλεια και θα κάνει το δέρμα ομοιόμορφο.