Θέλετε νεανική και φρέσκια εμφάνιση;

Όλες οι γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία μας, θέλουμε ένα όμορφο και υγιές δέρμα, που λάμπει από μέσα προς τα έξω. Τι θα λέγατε για μια θεραπεία με επαγγελματικά, άμεσα και εμφανή αποτελέσματα, την οποία μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας; Το Silk’n REJU θα γίνει το απαραίτητο gadget ομορφιάς και περιποίησης για το δέρμα σας. Μάθετε περισσότερα.

Το Silk’n Reju είναι μια πρωτοποριακή συσκευή ανάπλασης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας που έχει απόλυτα αντιγηραντική δράση.

Πώς λειτουργεί; Το Silk ‘n Reju είναι ασφαλές και λειτουργεί με τη θεραπεία φωτός θερμαίνοντας παράλληλα το δέρμα. Η θεραπεία φωτός βοηθάει το δέρμα να παράξει κολλαγόνο ενισχύοντας έτσι την απάλυνση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ με τη ρύθμιση της θερμοκρασίας στους 40°C ή 41°C επιτυγχάνεται η βελτίωση της υφής του και η επιδερμίδα γίνεται πιο φρέσκια από ποτέ.

Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Στο μέτωπο, στα μάγουλα, στην περιοχή γύρω από τα μάτια και το λαιμό.

Πόσο διαρκεί η κάθε θεραπεία με το Silk’n Reju; Τοποθετώντας τη συσκευή για 5-7 λεπτά σε κάθε περιοχή συνολικά η θεραπεία θα διαρκέσει περίπου 25 λεπτά. Για τις πρώτες έξι εβδομάδες θεραπείας, ξεκινήστε χρησιμοποιώντας το προϊόν 3 φορές την εβδομάδα. Για να διατηρήσετε τη βελτιωμένη όψη του δέρματός σας, χρησιμοποιήστε το προϊόν μία φορά την εβδομάδα.

Πότε θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας με το Silk ‘n Reju; Η επίδραση της θεραπείας ποικίλει από άτομο σε άτομο και εξαρτάται από το πόσο συχνά χρησιμοποιείται η συσκευή. Εξαιρετικά αποτελέσματα αναμένονται 3-7 εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του προτεινόμενου κύκλου εφαρμογών.

Η συσκευή διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος

 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του news.gr για να κερδίσετε 1 συσκευή Silk’n Reju.