Απαλά πόδια…μακράς διαρκείας!

Η αποτρίχωση ειδικά το καλοκαίρι είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν κάθε γυναίκα που θέλει απαλά, σέξι πόδια. Σίγουρα είναι μια διαδικασία κουραστική και χρονοβόρα εάν περιλαμβάνει το ξύρισμα, όμως υπάρχουν διάφορα tips που χρειάζονται λιγότερο κόπο και κυρίως χρόνο. Μάθετε πώς μπορείτε να ξυρίζετε λιγότερο τα πόδια σας αυτό το καλοκαίρι!

Απολέπιση: με αυτό τον τρόπο απομακρύνεται κάθε ίχνος νεκρού δέρματος με αποτέλεσμα να φέρνετε την τρίχα πιο πάνω στην επιφάνεια της επιδερμίδας, άρα να ξυρίζετε ακόμα και την πιο κοντή τρίχα, πετυχαίνοντας πιο απαλά πόδια ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται και ο χρόνος για το επόμενο ξύρισμα. Για καλύτερα αποτελέσματα, προτιμήστε ένα απολεπιστικό με ένζυμα ή σαλικυλικό οξύ.

Βουρτσάκι: χρησιμοποιήστε το παραδοσιακό βουρτσάκι των ανδρών για το ξύρισμα για να κάνετε αφρό. Με αυτό τον τρόπο κάνετε ελαφριά απολέπιση ενώ μαλακώνει το δέρμα ώστε να πετύχετε βαθύτερο ξύρισμα που διαρκεί.

Σόγια: για να παρατείνετε την απαλή αίσθηση των φρεσκοξυρισμένων ποδιών, επιλέξτε μια ενυδατική λοσιόν σώματος που περιέχει σόγια. Σύμφωνα με έρευνες, το συστατικό αυτό βοηθάει στη σμίκρυνση της διαμέτρου της τρίχας ενώ μειώνει το χρόνο επανεμφάνισής της.

Διατροφή: μειώνοντας τους υδατάνθρακες και αυξάνοντας την πρόσληψη βιταμίνης Β6, πετυχαίνετε την παράταση του χρόνου για το επόμενο ξύρισμα.