Μετατρέψτε το μπάνιο σας σε Spa!

Δεν έχει σημασία αν έχετε μεγάλο ή μικρό μπάνιο για να φτιάξετε έναν προσωπικό χώρο spa στο σπίτι σας! Δεν είναι αναγκαίο να κάνετε μεγάλες αλλαγές που κοστίζουν παραμόνο μερικές εύκολες και φθηνές προσθήκες ώστε να έχετε μια εμπειρία spa στο μπάνιο του σπιτιού σας! Διαβάστε τι πρέπει να συμπεριλάβετε στη λίστα σας!

Πρώτα από όλα πρέπει να έχετε τον κατάλληλο φωτισμό για να χαλαρώσετε. Μια εύκολη και οικονομική λύση είναι να τοποθετήσετε πολλά μικρά κεριά στο μπάνιο σας. Για να έχετε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα, επιλέξτε μια κουρτίνα μπάνιου σε σκούρο χρώμα και με πλούσιες στρώσεις που θα συγκρατεί τον ατμό στη μπανιέρα.

Για την περιποίηση του σώματός σας, προμηθευτείτε μια ειδική βούρτσα για απολέπιση την οποία θα χρησιμοποιήσετε πριν από το μπάνιο για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να ενισχύσετε την κυκλοφορία του αίματος. Μια ελαφρόπετρα ή μια ράσπα, θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τις σκληρύνσεις στα πέλματα.

Για τις θεραπείες, προμηθευτείτε μάσκες ομορφιάς για το σώμα και το πρόσωπο, που μπορείτε είτε να αγοράσετε ή να φτιάξετε μόνη σας με αγνά υλικά. Αν επιθυμείτε βαθύ καθαρισμό, επιλέξτε μια μάσκα με βάση τον άργιλο και μετά χρησιμοποιήστε ένα scrub με βάση τη ζάχαρη για να κάνετε απολέπιση.

Τέλος, αφού έχετε τελειώσει τη διαδικασία καθαρισμού, απλώστε ένα λάδι όσο το δέρμα σας είναι ακόμα υγρό και κάντε μασάζ με αυτό σε όλο το σώμα. Το αποτέλεσμα θα σας δώσει καθαρό και απαλό δέρμα σαν να είχατε επισκεφτεί ένα spa!