Τα πιο hot χρώματα στα νύχια!

Κάθε σεζόν υπάρχουν ορισμένα χρώματα για τα νύχια που είναι trend και αυτό το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα και ξεχωριστά! Βρείτε το χρώμα που ταιριάζει περισσότερο με το στυλ σας και κάντε το δικό σας!

Crimson red: έχει παριζιάνικο αέρα! Συνδυάστε αυτό το χρώμα με ένα αντίστοιχο στα χείλη!

Πορτοκαλί: είναι το κυρίαρχο χρώμα του φετινού καλοκαιριού που μπορεί να συνοδεύσει όλα τα στυλ δίνοντας τον πιο σοφιστικέ αέρα!

Ροδακινί: εάν ψάχνετε κάτι έντονο αλλά ουδέτερο παράλληλα, αυτός είναι ο ιδανικός τόνος για εσάς!

 

Κίτρινο: ξεχάστε τα pastels για φέτος! Το φετινό κίτρινο είναι βαθύ και έντονο. Μη σας τρομάζει, θα εκπλαγείτε με το πόσο τέλεια δένει με πάρα πολλές αποχρώσεις στα ρούχα σας!

Ανοιχτό πράσινο: από το aquamarine, το πράσινο της μέντας μέχρι το τιρκουάζ. Εάν θέλετε κάτι διαφορετικό, επιλέξτε αυτούς τους χρωματισμούς!

 

Μπλε: είτε γαλάζιο είτε μπλε royal, αποτελεί trend για αυτό το καλοκαίρι! Αναδείξτε το με αποχρώσεις του βεραμάν ή λιλά στο υπόλοιπο outfit!

Indigo & violet: εάν το μωβ είναι το χρώμα σας αλλά είναι "βαρύ" για το καλοκαίρι δοκιμάστε αυτές τις πιο ανοιχτές version του!

 

Άσπρο: ένα καλοσχηματισμένο μανικιούρ με αυτό το χρώμα αποτελεί λύση πασπαρτού για όποιο έντονο συνδυασμό ρούχων θέλετε να κάνετε!