Spring Report: τo μπλε είναι το νέο μαύρο!

Ένα από τα πιο δυνατά makeup trends στα μάτια για αυτή την Άνοιξη είναι το μπλε σε διάφορες αποχρώσεις. Είναι έντονο αλλά αρκετά ευέλικτο και κολακευτικό για όλα τα χρώματα ματιών! Aναρωτιέστε πώς μπορείτε να  το φορέσετε και να μη θυμίζετε κάτι από τα ‘80s; Και όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι και συνδυασμοί για ένα μοντέρνο look με τις διάφορες αποχρώσεις του μπλε, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

Αquamarine blue: το είδαμε στο fashion show της Rebecca Minkoff. Διακριτική γραμμή eyeliner στο 1/3 του ματιού, στην εσωτερική γωνία, με τη γραμμή να προεκτείνεται σε μαύρο. Συνδυάζεται με peach τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο!

 

Turquoise με σκούρο μπλε: ένα έντονο look μόνο στο άνω βλέφαρο, με satin σκούρο μπλε σε όλο το κινητό βλέφαρο και στο κέντρο του τονισμένο με μεταλλικό turquoise που σβήνει σταδιακά στην εσωτερική γωνία! Το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου τονίζεται με eyeliner στο χρώμα του δέρματος. Το look είναι συνδυασμένο με πορτοκαλί τόνους στα χείλη και τα μάγουλα και έντονες μαύρες βλεφαρίδες!

 

Turquoise eyeliner: από τo fashion show της Stella McCartney. Ένας διακριτικός και εύκολος τρόπος για να υιοθετήσετε το μπλε trend! Eyeliner σε χρώμα turquoise στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου συνδυασμένο με ροδακινί τόνους στα μάγουλα και χείλη!

 

Smokey eye black και blue: εάν σας αρέσει το κλασικό smokey eye, μπορείτε να το αναβαθμίσετε σε αυτή την trendy εκδοχή του! O Jeremy Scott για το fashion show του το έκανε, συνδυάζοντας το κλασικό μαύρο smokey eye με bronze σβήσιμο και στο κέντρο του άνω βλεφάρου πρόσθεσε μπλε μεταλλική σκιά!

 

Turquoise blue nails:  εάν δεν νιώθετε άνετα με κάποιο έντονο χρώμα στα μάτια σας, προσαρμόστε αυτό το trend στις ανάγκες σας όπως η Charlotte Ronson, εφαρμόζοντας turquoise και μπλε μεταλλικά χρώματα στα νύχια!