Ματιές…στην Άνοιξη!

Μπορεί ο Απρίλιος να είναι ένας άστατος μήνας από πλευράς καιρού, όμως είναι ο μήνας που τα λουλούδια ανθίζουν! Σας προτείνουμε λοιπόν τρία looks για τα μάτια σας, εμπνευσμένα από τα ανθισμένα λουλούδια της Άνοιξης!

Πορτοκαλί: μπορεί να γίνει όσο ελαφρύ ή όσο έντονο θέλετε! Απλώστε μια ανοιχτόχρωμη βάση σε όλο το βλέφαρο που θα κάνει αυτό το έντονο χρώμα να ξεχωρίσει περισσότερο. Εφαρμόστε τη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, μέχρι και την εσωτερική γωνία και σβήστε την προς το κόκκαλο του ματιού! Εφαρμόστε μια άσπρη ιριδίζουσα σκιά στην κάτω εσωτερική γωνία και ολοκληρώστε με αρκετή δόση μάσκαρα! Τονίστε με ένα highlighter τα ζυγωματικά και με bronzer τα μάγουλα. Στα χείλη δώστε φυσικό αποτέλεσμα με ένα lip balm!

Κίτρινο: ξεκινήστε εφαρμόζοντας μια σκιά στο χρώμα της σαμπάνιας, την οποία θα τοποθετήσετε σε όλο το κινητό βλέφαρο και στο κάτω. Απλώστε την κίτρινη σκιά από τη μέση του κινητού βλεφάρου, σβήνοντας προς την εξωτερική γωνία σε σχήμα τριγωνικό, με φορά προς το τέλος του φρυδιού. Ολοκληρώστε με ελαφριά δόση μάσκαρα και ροδακινί τόνους στα μάγουλα ενώ στα χείλη χρησιμοποιήστε ένα διάφανο gloss.

Lavender: ίσως το μεγαλύτερο χρωματικό trend για τη φετινή Άνοιξη και το πιο ευκολοφόρετο. Απλώστε μια ιριδίζουσα σκιά στο χρώμα της λεβάντας σε όλο το κάτω και άνω βλέφαρο, σβήνοντας προς τα φρύδια και τέλος εφαρμόστε μάσκαρα. Στα μάγουλα εφαρμόστε ρουζ σε απόχρωση terracotta ή απλά το bronzer σας. Για τα χείλη προτιμήστε ένα ροζ κραγιόν με μπλε υπότονο.

 

Διαβάστε επίσης: