Τρεις αποτελεσματικοί τρόποι για να δείχνετε καλύτερα, χωρίς να ξοδέψετε τίποτα!

Υπάρχουν αρκετές ανέξοδες, απλές και καθημερινές συνήθειες, που όχι μόνο μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε καλύτερα αλλά έχουν και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Μάθετε ποιες είναι αυτές οι συνήθειες που δε θα σας κοστίσουν απολύτως τίποτα!

Για να μην έχετε πρησμένα μάτια το πρωί: το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαφοροποιήσετε τον τρόπο που κοιμάστε. Δίνοντας λίγο περισσότερο ύψος στο μαξιλάρι σας, θα λειτουργήσει κατά της συγκέντρωσης υγρών γύρω από τα μάτια που ευθύνονται για το πρήξιμο.

Η στάση σου σώματος: το να στέκεστε σωστά, είτε όρθια είτε καθιστή, έχει καθοριστικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για τη σπονδυλική σας στήλη. Η σωστή στάση σας κάνει να φαίνεστε πιο υγιής, πιο ψηλή και βελτιώνει την αναπνοή και τη λειτουργία των οργάνων σας και φυσικά…δεν κοστίζει απολύτως τίποτα!

Αφήστε τα γλυκά: δεν πρέπει να ξεκινάτε ούτε να τελειώνετε την ημέρα σας με ζάχαρη! Αν πιείτε ή φάτε κάτι γλυκό το πρωί, θα έχει ως αποτέλεσμα μέχρι το μεσημέρι να νιώθετε κουρασμένη και αφυδατωμένη και θα σας κάνει να έχετε όρεξη για ακόμα περισσότερη ζάχαρη! Αν πάλι καταναλώσετε ζάχαρη πριν κοιμηθείτε, να θυμάστε πως θα ξυπνήσετε αφυδατωμένη!