Πώς να φορέσετε τα neon χρώματα του μακιγιάζ!

Τα έντονα neon χρώματα έχουν γίνει τάση όχι μόνο στα ρούχα και τα αξεσουάρ αλλά και στο μακιγιάζ! Είτε πρόκειται για κραγιόν, είτε για eyeliner ή βερνίκι νυχιών, υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις που αναδεικνύουν καλύτερα συγκεκριμένους τόνους επιδερμίδας. Βρείτε τη δική σας!

Ανοιχτόχρωμο λευκό δέρμα: οι πιο κολακευτικοί τόνοι για εσάς είναι τα σκούρα neon μωβ ή τα έντονα βαθιά ροζ. Κατά κανόνα τα πιο σκούρα neon χρώματα που έχουν ελάχιστο λευκό υπότονο, ταιριάζουν πολύ περισσότερο σε επιδερμίδες ανοιχτές, είτε έχουν κίτρινο είτε ροζ τόνο!

Μεσαίες επιδερμίδες: συνήθως είναι αυτές που έχουν σταρένιο, χρυσαφένιο δέρμα και ο υπότονος τους κατά βάση είναι κίτρινος. Υποστηρίζουν τέλεια όλα τα neon πορτοκαλί, κίτρινα, κοραλί και ροδακινί χρώματα σε χείλη και μάτια!

Σκούρες μελαχρινές επιδερμίδες: αναδεικνύονται τέλεια από τα neon φούξια, μωβ και μπλε. Δεν είναι εύκολο να συνδυάσεις ένα σκούρο χρώμα με ένα neon γιατί η έντονη διαφορά μπορεί να δώσει μια φθηνή και κιτς εικόνα στο look. Το χρώμα θέλουμε να κάνει αντίθεση αλλά παράλληλα να δένει με τον υπότονο του δέρματος. Αποφύγετε τα φωσφοριζέ πορτοκαλί και προτιμήστε πιο σκούρες αλλά έντονες αποχρώσεις!