Πλούσιο μπούστο με…μακιγιάζ!

Όλες γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει ένα push-up σουτιέν για να ενισχύσει το ντεκολτέ μας. Όμως γνωρίζετε ότι μπορείτε και μόνες σας να δημιουργήσετε ένα μίνι lifting στο στήθος σας μόνο με μακιγιάζ;

Για να το πετύχετε θα χρειαστείτε το bronzer σας ή μια σκουρόχρωμη πούδρα και μια πιο ανοιχτή στο χρώμα του δέρματός σας.

Φορέστε το σουτιέν σας, τα ρούχα σας και προστατέψτε τις άκρες του ρούχου στην περιοχή του στήθους σκεπάζοντας από έξω προς τα μέσα με ένα χαρτομάντιλο.

Με ένα πινέλο και απαλές, ελαφρές κινήσεις εφαρμόστε τη σκούρα πούδρα ή το bronzer σας στην περιοχή ανάμεσα στο στήθος, σβήνοντας προς τα πάνω και προς έξω σαν να δημιουργείτε το γράμμα V. Σιγουρευτείτε ότι το χρώμα σβήνει σταδιακά προς τις άκρες, χωρίς να είναι εμφανείς οι γραμμές αρχής και τέλους. Για αυτό προσθέστε χρώμα σταδιακά και τσεκάρετε από απόσταση στον καθρέφτη σας. Αν καταλάβετε ότι έχετε εφαρμόσει πολύ σβήστε το με ένα καθαρό πινέλο ή βαμβάκι με πορεία προς τα έξω και πάνω!

Με την πιο ανοιχτή πούδρα, η οποία ακόμα καλύτερα να είναι ελαφρώς ιριδίζουσα, εφαρμόστε στο άνω μισό μέρος του στήθους.

Η σκίαση και η λάμψη σε αυτή τα δύο διαφορετικά σημεία του στήθους πρέπει να δώσει το οπτικό αποτέλεσμα πλουσιότερου στήθους!

Δείτε επίσης: 

Υπόθεση ντεκολτέ!