Πώς να φορέσετε το glitter eyeliner!

Το glitter είναι ένα προϊόν που μπορεί είτε να δώσει λάμψη σε ένα μακιγιάζ αν χρησιμοποιηθεί σωστά ή να το καταστρέψει δείχνοντας kitsch και υπερβολικό! Ένας ασφαλής και εκλεπτυσμένος τρόπος να το φορέσετε είναι σε μορφή eyeliner! Μάθετε πώς να το πετύχετε!

Βασικός κανόνας είναι να μην το συνδυάσετε με άλλο προϊόν που περιέχει glitter όπως μια σκιά για παράδειγμα! Η λάμψη του είναι από μόνη της αρκετή για να δώσει look πολυτέλειας χωρίς να μοιάζει σαν να ξεπηδήσατε από μια άλλη γιορτή…όπως το καρναβάλι!

Πώς να το εφαρμόσετε:
Είτε είναι μολύβι είτε υγρό eyeliner, είναι το τελευταίο βήμα που θα κάνετε στο μακιγιάζ των ματιών σας, ώστε να αποφύγετε τις μουτζούρες. Προετοιμάστε σωστά το βλέφαρο με ένα primer και μια σκιά ώστε το glitter eyeliner να έχει διάρκεια! Μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμα και τη μάσκαρα πριν από αυτό.

Πώς να το συνδυάσετε:
Για ένα πιο έντονο look, επιλέξτε πρώτα ένα σκούρο μολύβι και γεμίστε τη γραμμή των βλεφαρίδων για τονίσετε τα μάτια ακολουθώντας το σχήμα του βλεφάρου. Μετά, πάρτε το χρώμα glitter eyeliner που σας αρέσει, όπως για παράδειγμα χρυσό που ταιριάζει περισσότερο στα καφέ μάτια ή ασημένιο για τα πράσινο ή γαλάζια μάτια, και κάντε μια έντονη γραμμή με ανοδική φορά στην εξωτερική γωνία.

Επειδή το glitter είναι πολύ λαμπερό από μόνο του, δε θέλουμε να το αποδυναμώσουμε ή να λάμπουμε παντού. Έτσι, συνδυάστε το με απαλό ρουζ και φυσικά χείλη με κατά προτίμηση matte προϊόντα ενώ τα αξεσουάρ σας όπως τα σκουλαρίκια ή το κολιέ, θα πρέπει επίσης να είναι πιο διακριτικά!