Πώς να αποκτήσετε πιο λευκά δόντια με το…μακιγιάζ!

Τα στόμα μας και ειδικά τα δόντια μας είναι από τα σημεία που καταδεικνύουν καθαριότητα αλλά και αποτελούν ένα από τα πιο ελκυστικά σημεία μιας γυναίκας. Και ενώ οι περισσότερες μέθοδοι για λευκότερα δόντια είναι πολύ δραστικές και ακριβές, το μακιγιάζ έχει διάφορους τρόπους για να μας δώσει ένα γοητευτικό χαμόγελο που θα τραβήξει τα βλέμματα! Μάθετε πως!

Τα χείλη: φυσικά το μακιγιάζ αυτού του σημείου είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για το πόσο λευκά θα φαίνονται τα δόντια μας. Κανόνας πρώτος, είναι να αφήσετε τους ροδακινί και πορτοκαλί τόνους αφού τείνουν να προσαρμόζονται στους κίτρινους τόνους των δοντιών, χωρίς να έχουν τη δύναμη να κάνουν αντίθεση με αυτά ενώ είναι χρώματα που μπορεί να επηρεάσουν και το πώς φαίνεται η επιδερμίδα κάνοντας την πιο ωχρή.
Η ασφαλής και κατάλληλη επιλογή είναι οι ροζ αποχρώσεις, όχι μόνο στα χείλη αλλά και στο πρόσωπο. Τα σκούρα ροζ, τα μωβ, τα τριανταφυλλί και γενικά όσα ροζ περιέχουν υπότονο του μπλε, κάνουν τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά από ό,τι είναι! Τα κόκκινα κραγιόν με τόνους το μπλε και όχι του πορτοκαλί ή του κίτρινου, επίσης θα χαρίσουν λευκότερα δόντια.

Η επιδερμίδα: ο τόνος του δέρματος είναι άλλος ένα παράγοντας που επηρεάζει το πόσο άσπρα φαίνονται τα δόντια. Φυσικά, όσες έχετε πιο σκούρα επιδερμίδα είσαστε σε πλεονεκτική θέση αφού τα δόντια κάνουν αντίθεση με αυτό το χρώμα δέρματος. Αν έχετε όμως λευκή επιδερμίδα, μη διστάσετε να δώσετε λίγη λάμψη στο τόνο της χρησιμοποιώντας το κατάλληλο bronzer και με αυτό τον τρόπο θα δώσετε την αίσθηση λευκότερου χαμόγελου.

Δείτε επίσης:

Ο δεκάλογος ενός λαμπερού χαμόγελου