Λευκό: το αιθέριο, παραμυθένιο χρώμα!

Το άσπρο είναι ένα αγαπημένο χρώμα που αποπνέει γαλήνη, ηρεμία αλλά και μυστήριο. Στο μακιγιάζ είναι κλειδί για να τονίσουμε κάποια χαρακτηριστικά και να τους δώσουμε άλλη διάσταση! Μάθετε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε!

Αρχικά, πρέπει να θυμάστε τον κανόνα ότι ένα τόσο ανοιχτόχρωμο χρώμα, όπου και να τοποθετηθεί θα κάνει το σημείο αυτό να φαίνεται πολύ περισσότερο σε αντίθεση με ένα σκούρο χρώμα όπως το καφέ και το μαύρο που θα σκιάσει το σημείο που τοποθετείται. Μια άσπρη σκιά με λάμψεις είναι πολυδιάστατη. Δηλαδή, μπορεί να περιέχει είτε λευκές λάμψεις, είτε ροζ, μπλε ή χρυσές. Οι λευκές, οι ροζ και οι μπλε τονίζουν καλύτερα τις πολύ λευκές επιδερμίδες, ενώ οι χρυσές δένουν περισσότερο με σταρένιες και σκούρες επιδερμίδες! Επίσης, να θυμάστε ότι μόνο οι σκιές που έχουν satin ή shimmering υφή έχουν τη δυνατότητα να αντανακλούν το φως και να δείχνουν τα χαρακτηριστικά μας ακόμα καλύτερα!

Στα μάτια: μια άσπρη satin σκιά τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ανοιχτά. Η ασφαλής επιλογή είναι να εφαρμόσουμε το άσπρο είτε μόνο στο κέντρο του βλεφάρου είτε από το κέντρο και προς την εσωτερική γωνία. Καλό είναι να μην τραβήξουμε το χρώμα στην εξωτερική γωνία γιατί μπορεί με αυτό τον τρόπο να αλλοιωθεί το σχήμα του ματιού. Ως διορθωτική κίνηση, στα μάτια που έχουν έντονο βάθος λόγω του σχήματος των οστών, η άσπρη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και στο κάτω, θα τα εξισορροπήσει, κάνοντάς τα να μην προεξέχουν έντονα.
Ένα άσπρο μολύβι στην εσωτερική γωνία και στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, θα κάνει τα μικρά μάτια πιο μεγάλα και ανοιχτά.

Στα ζυγωματικά: μια άσπρη satin σκιά με ελαφριές λάμψεις, μπορεί να δώσει άλλη διάσταση στο σχήμα του προσώπου και να ανασηκώσει τα μάγουλα. Τοποθετήστε τη στη περιοχή ακριβώς πάνω από τα μήλα και κάτω από το "πόδι της χήνας". Αυτό λειτουργεί ως ένα mini lifting, τονίζοντας περισσότερο το σχήμα του προσώπου.

Στα χείλη: και όμως, μια λευκή satin σκιά μπορεί να τοποθετηθεί και εκεί! Εφαρμόστε τη στο λακκάκι που σχηματίζεται στο κέντρο πάνω από το άνω χείλος αλλά και στο κέντρο των χειλιών. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται στην όψη περισσότερος όγκος.

 

Δείτε επίσης: 

Illuminator: το μαγικό προϊόν!