Τρεις εκπληκτικές σκιές που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Φθινόπωρο!

Μπορεί να πειραματιζόμαστε συχνά με διαφορετικά χρώματα κραγιόν και βερνίκια νυχιών αλλά όλες έχουμε ένα κλασικό χρώμα σκιάς που χρησιμοποιούμε συνεχώς μέρα και νύχτα. Φέτος, κάντε ένα διάλειμμα από τα κλασικά ουδέτερα χρώματα και δοκιμάστε τρεις εξαιρετικά κολακευτικές αποχρώσεις!

Το πορτοκαλί κραγιόν σας φαίνεται ελκυστικό, γιατί όχι και η πορτοκαλί σκιά; Το χρώμα αυτό κατέκλυσε τις πασαρέλες, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το φορέσουμε. Δοκιμάστε το είτε μπλέκοντας το σε ένα κλασικό καφέ smokey eye, τοποθετώντας το στο σβήσιμο της σκιάς είτε ως glitter σε ένα κλασικό μαύρο smokey eye, τοποθετώντας το μόνο στο κέντρο του άνω βλεφάρου. Μια πορτοκαλί satin σκιά είναι ιδανική επιλογή για κάτι διαφορετικό την ημέρα αφού θα δώσει έναν girly χαρακτήρα στα μάτια-ιδιαίτερα κολακευτικό σε πολύ λευκές επιδερμίδες.

Και ενώ τα χρώματα της λεβάντας τα κρατάμε για πιο ανοιξιάτικες εμφανίσεις, το δαμασκηνί είναι φτιαγμένο για να φοριέται αυτή την εποχή. Καθώς δεν είναι πολύ σκούρο, αποπνέει έναν ρομαντικό χαρακτήρα. Το χρώμα αυτό έχει την ιδιότητα να τονίζει τους πράσινους τόνους στα καφέ μάτια. Δοκιμάστε το σε ένα cat eye smokey συνδυάζοντας το με ένα μαύρο ή σκούρο δαμασκηνί μολύβι στο εσωτερικό των βλεφάρων. Επιλέξτε το σε μεταλλική υφή για ένα sexy, wet look στα μάτια! Η σκιά σε κρεμώδη υφή είναι η πιο εύκολη και σύγχρονη επιλογή!

 

Το νέο ουδέτερο χρώμα για φέτος είναι το γκρι! Είναι αρκετά ανοιχτόχρωμο για να μην είναι εκκεντρικό αλλά προσδίδει το grunge χαρακτήρα που κανένα κλασικό μπεζ δε μπορεί να αντικαταστήσει. Δοκιμάστε το εφαρμόζοντας ένα ανοιχτόχρωμο γκρι στο κέντρο του βλεφάρου και σβήστε στις άκρες με ένα πιο σκούρο και μπλέξτε καλά τις αποχρώσεις μεταξύ τους ώστε να μην ξεχωρίζει που αρχίζει και τελειώνει η καθεμία. Φυσικά, ασφαλής επιλογή και πάλι είναι σκιά σε μορφή κρέμας αλλά προσοχή να μην είναι πολύ μεταλλική και τείνει στο ασημένιο παρά στο γκρι!

 

Δείτε επίσης:

Φθινόπωρο στα μωβ! 

Τα top trends σε μόδα και ομορφιά για το χειμώνα 2013-2014!