Top tips για τέλειο, φυσικό μαύρισμα!

Όταν σκέφτεσαι το καλοκαίρι, δύο πράγματα σου έρχονται στο μυαλό: οι παραλίες και το μαύρισμα. Το μαύρισμα είναι η αντίδραση του δέρματός μας από την έκθεσή του στις ηλιακές ακτίνες. Καθότι ο ήλιος μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες στην επιδερμίδα μας, υπάρχουν κάποια μυστικά για να είναι ασφαλές και ομοιόμορφο, φυσικά χρησιμοποιώντας τα σωστά αντιηλιακά! Μάθετε περισσότερα.

Το SPF: ο χαμηλός δείκτης SPF μέχρι και 15 είναι ιδανικός για όσους θέλουν να μαυρίσουν, καθώς προστατεύει την επιδερμίδα από τις υπεριώδεις ακτίνες ενώ επιτρέπει το μαύρισμα να αναπτυχθεί σταδιακά, αποφεύγοντας έτσι τη δημιουργία κοκκινίλων και εγκαύματος. Τα λάδια Coppertone είναι ιδανική επιλογή για ασφαλές μαύρισμα καθώς προσφέρουν προστασία με SPF 6 και SPF 15, είναι εμπλουτισμένα με βούτυρο μάνγκο, εκχύλισμα Aloe Vera και βιταμίνη Ε που βοηθούν την επιδερμίδα να κρατάει τα επίπεδα ενυδάτωσης, αποτρέποντας έτσι το ξεφλούδισμα και διατηρώντας το μαύρισμα ακόμα περισσότερο.

Η εφαρμογή: πριν ξεκινήσετε για την παραλία, εφαρμόστε το αντιηλιακό σας ομοιόμορφα, μέχρι να απορροφηθεί καλά. Μην παραμελήσετε να επαναλάβετε την εφαρμογή ανά δύο ώρες και μετά από την επαφή με το νερό. Δώστε έμφαση στους αγκώνες, τα γόνατα και τα δάχτυλα χεριών και ποδιών καθώς τείνουν να μαυρίζουν πολύ πιο εύκολα και να ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη επιφάνεια του σώματος. Ένα αντιηλιακό σε μορφή γαλακτώματος προσφέρει επιπλέον ενυδάτωση στο δέρμα ενώ ένα λάδι είναι πιο εύκολο στην εφαρμογή και την απορρόφηση. Τα αντιηλιακά γαλακτώματα Coppertone εκτός ότι είναι ανθεκτικά στην άμμο και απορροφώνται εύκολα από το δέρμα, παράλληλα το θρέφουν με αντιοξειδωτικές ουσίες, ρόδι και βιταμίνη Ε, ενισχύοντας έτσι την άμυνά του ενάντια στην πρόωρη γήρανση.

 

Η παραμονή στον ήλιο: ένα υγιές και φυσικό μαύρισμα θέλει χρόνο για να αναπτυχθεί. Μην επιχειρήσετε μια πολύωρη έκθεση! Μια με δύο ώρες την ημέρα, είναι αρκετές. Το καλύτερο είναι να αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο τις πιο επικίνδυνες ώρες μεταξύ 11 το πρωί και 2 το μεσημέρι, καθώς μπορεί το μαύρισμα να μετατραπεί σε έγκαυμα.

Όλα τα αντιηλιακά Coppertone είναι υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens, paba ή αλκοόλ ενώ η ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεσή τους δεν προκαλεί μαύρα στίγματα.