Apivita Queen Bee: Η αναγέννηση της επιδερμίδας

Πρόκειται για μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει σύσφιγξη της επιδερμίδας, λείανση των ρυτίδων, ενίσχυση της λάμψης

Η Apivita παρουσίασε τη νέα της σειρά Queen Bee για αναγέννηση της επιδερμίδας και ενίσχυση της αντιγήρανσης με βάση το βασιλικό πολτό.

Πρόκειται για μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει σύσφιγξη της επιδερμίδας, λείανση των ρυτίδων, ενίσχυση της λάμψης, ενυδάτωση, ελαστικότητα και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Ο βασιλικός πολτός συνδυάζεται με εκχύλισμα κίστου για ενυδάτωση της επιδερμίδας, εκχύλισμα τζιτζιφιάς και λουπίνο για ανόρθωση στο περίγραμμα του προσώπου, Rabdosia Rubescens για λάμψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και υαλουρονικό οξύ με εκχύλισμα πρόπολης για ενισχυμένη αντιγηραντική δράση. 

Το νερό της σύνθεσης έχει αντικατασταθεί με έκχυμα από άγριο τριαντάφυλλο με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και η σιλικόνη (που χρησιμοποιείται ευρέως στα δερμοκαλλυντικά προϊόντα για τη βελούδινη υφή που προσφέρει) έχει αντικατασταθεί με φυσικούς εστέρες και φυτικά έλαια που αποτελούν την ιδανική φροντίδα της επιδερμίδας. 

Η σειρά περιλαμβάνει:

  • Ορό (Serum) Αντιγήρανσης υψηλής αποτελεσματικότητας με ενισχυμένη σύνθεση για άμεσο lifting και ενυδάτωση
  • Κρέμα Ματιών σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, η οπόια μειώνει τις ρυτίδες, τα σημάδια κούρασης, τους μαύρους κύκλους και χαρίζει φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα
  • Κρέμα Ημέρας καθημερινής φροντίδας με SPF20 κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας
  • Κρέμα νύχτας που επανορθώνει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων αυξάνεται
  • Κρέμα καθημερινής φροντίδας για κανονικές-μικτές και ξηρές επιδερμίδες.

Βρείτε όλη τη σειρά Queen Bee της Apivita στο pharmacy295.