Ποια γυαλιά ήλιου προτιμούν οι celebrities;

Το πιο hot trend για την Άνοιξη 2013 είναι τα γυαλιά ηλίου κι εσείς αναζητάτε το κατάλληλο ζευγάρι που θα προστατέψει τα ματάκια σας και παράλληλα θα απογειώσει το στυλ σας, προσθέτοντας γοητεία και μυστήριο στις εμφανίσεις σας. Στρογγυλά, υπερμεγέθη, μάσκες, χρωματιστά, με καθρέπτες, σε ασυνήθιστα σχήματα είναι όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου. Για να σας βοηθήσουμε όμως να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, σας παρουσιάζουμε τα γυαλιά ηλίου που φόρεσαν οι αγαπημένες μας celebrities!

Η 28χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Katy Perry έκανε την εμφάνισή της με γυαλιά Tommy Hilfiger.

H εταιρεία Tommy Hilfiger παρουσιάσει για πρώτη φορά αναδιπλούμενα γυαλιά ηλίου, ανανεώνοντας τα κλασικά μοντέλα της συλλογής. Σχέδια σε εκτυφλωτικούς, λαμπερούς χρωματικούς συνδυασμούς, που θα σας φτιάξουν το κέφι και θα δώσουν στυλ στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας εμφανίσεις!

Η εκρηκτική Jessica Alba δεν αποχωρίζεται τα γυαλιά ηλίου Carrera 6000. Φορέστε τα κι εσείς και σίγουρα θα τραβήξετε τα βλέμματα ακόμα και με την πιο casual εμφάνιση.

 

Η πανέμορφη κοκκινομάλλα Jessica Chastain αλλά και η κινέζα ηθοποιός και τραγουδίστρια Li Bingbing προτιμούν τα Gucci Liquid Wood.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να σας παρουσιάσουμε τα γυαλιά ηλίου Jimmy Choo και συγκεκριμένα το μοντέλο SASHA, το οποίο είναι διακοσμημένο με μεταλλικά αστεράκια τοποθετημένα κατά μήκος των βραχιόνων προσδίδοντας μία rock 'n' roll λάμψη. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα: Μαύρο και Μπεζ-Ροζ με γκρι ντεγκραντέ φακούς, Αβάνα και Φούξια με καφέ ντεγκραντέ φακούς.